Vakantiewoningruil

Goedkoop én tussen de locals op vakantie: vakantiewoningruil
Nog geen plannen voor de zomer van 2009? Of misschien wel te weinig geld om echt op vakantie te gaan. Vaak wordt kamperen als low-budget vakantie gezien, maar tegenwoordig lopen de prijzen van een campingplaats ook al aardig op. De nieuwste rage op het vlak van vakantie is daarom vakantiewoningruil.


Tussen de locals leven én daarnaast niets betalen voor je vakantiewoning, wie wil dat nou niet? Omdat de familie die normaal in het huis woont waar jij vakantie viert op hetzelfde moment in jouw huis vakantie viert, kunnen jullie allebei goedkoop op vakantie! Daarnaast leer je het échte leven op je vakantiebestemming kennen, doordat je niet tussen de toeristen, maar tussen de locals zit. Wie weet ontstaan er zelfs nog contacten voor een eventuele volgende vakantiewoningruil. Op de nieuwe woningruil-vakantiewoning.startpagina.nl vind je allerlei tips om de vakantiewoningruil tot stond te laten komen. Deze startpagina bevat sites waarop je andere families kunt ´ontmoeten´, ervaringen van anderen kunt lezen en andere nuttige informatie die je in acht kunt nemen bij het regelen van deze nieuwe manier van vakantie vieren.
Ook bevat de Startpagina een nieuw prikbord (http://woningruil-vakantiewoning.startpagina.nl/prikbord/), waarop het eerste echtpaar zich al gemeld heeft: zij zoeken een echtpaar in Midden-Nederland om drie weken te ruilen met hun eigen huis in Aruba. Hier kan ook jij tevens gratis jouw eigen oproep plaatsen.
Ben je single, mindervalide of zeer religieus ingesteld? Ook voor jou heeft de http://woningruil-vakantiewoning.startpagina.nl speciale sites gevonden!

Plaats een reactie