Reisorganisatie Eliza was here heeft het aantal vakantiebestemmingen voor het vakantiejaar 2009 flink uitgebreid. Nieuw in het assortiment opgenomen zijn het Griekse Skiathos, Santorini, Rhodos en Peleponnesos, Costa de Lisboa in Portugal, het Spaanse eiland Ibiza en Toscane in Italië.


Nieuwe accommodaties
Leuke nieuwe accommodaties zijn onder meer La Sapienza in het zuidwesten van Peloponnesos: een mooi appartementencomplex met ruime studio’s en met een prachtig uitzicht op zee. Het complex ligt op vijf minuten van het plaatsje Methini.
Op loopafstand van het strand liggen de witte villa’s van Galini Villas op het eiland Rhodos. Vrijstaande villa’s die geschikt zijn voor 2-4 personen of 4-6 personen. In het zuiden van het eilandje Skiathos – het kleinste eiland van de Sporaden – ligt het knusse Alypiako complex dat uit vijf mooie huizen bestaat die onderverdeeld zijn in studio’s en appartementen. In de nabijheid bevinden zich verschillende aantrekkelijke stranden en Skiathos stad ligt op een kwartier rijden. Casa do Valle in het prachtige plaatsje Sintra in Portugal doet zijn naam eer aan: het vakantieverblijf biedt een mooi uitzicht op een vallei, is rustig gelegen met sfeervolle kamers en een schitterende tuin.
Onderscheidend
De reisorganisatie specialiseert zich in het aanbieden van een onderscheidend vakantieproduct: betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. De vakanties zijn inclusief verblijf, vlucht en huurauto. Alle zomerzonbestemmingen voor volgend jaar staan nu online en kunnen direct geboekt worden. Het zomeraanbod 2009 loopt van april tot en met oktober. Eliza was here vakanties zijn niet via het reisbureau te boeken, alleen op de website www.elizawashere.nl of telefonisch op 030 – 789 01 70.