Vorige week startte drogisterijketen Kruidvat een actie waarbij je voor nog geen tientje per persoon kon overnachten in één van de dertig Fletcher hotels, nu start HotelSpecials.nl een actie onder de naam Hotelweek.nl
Vanaf 6 november kun je een hotelovernaching in een vier- of vijfsterrenhotel boeken voor 25 of 35 euro per persoon. Dit is inclusief ontbijt.
Lees hieronder het complete persbericht inclusief alle informatie:


HotelSpecials.nl introduceert als eerste in de wereld de HotelWeek. Tijdens de HotelWeek kunnen consumenten tegen een voordelige vaste prijs genieten van de luxe van 4-sterren en 5-sterren hotels in Nederland, België en Duitsland.
De HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl en is uitsluitend te boeken via HotelWeek.nl. De prijs voor een overnachting in een 4-sterrenhotel is € 25,- p.p. en voor een 5-sterrenhotel € 35,- p.p, altijd inclusief ontbijt. De HotelWeek vindt plaats in de eerste week van januari . Reserveren kan vanaf 6 november om 9.00 uur ’s ochtends, via de website www.HotelWeek.nl.
“Het idee is zeer eenvoudig, kennis maken met luxe sterrenhotels tegen een vaste lage prijs. Het is een initiatief om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. Het principe is vergelijkbaar met de Restaurant Week, maar dan voor hotelovernachtingen. We verwachten een succesvolle eerste editie; veel hotels hebben zich inmiddels al aangemeld. Reserveren voor de HotelWeek kan vanaf 6 november om 9.00 uur ’s ochtends. En dan geldt natuurlijk op=op!” aldus de heer M. de Boer, marketing manager bij Hotel Booker B.V.