In de Silberregion Karwendel, gelegen in Tirol, krijgen kinderen van 4 tot 12 jaar gratis skiles.
Indien zij in de regio een hele week met hun familie op wintersportvakantie zijn. De huur van ski’s en de liftpas zijn zelfs inbegrepen!
Gezinnen die hun vakantie in de Silberregion Karwendel in Tirol doorbrengen staat een verrassing te wachten! Kinderen van 4 tot 12 jaar krijgen 6 dagen lang gratis skiles. De skihuur, de liftpas en het gebruik van de skibus zijn hier eveneens bij inbegrepen en is geldig in de periode 3 januari t/m 20 februari en 1 t/m 28 maart 2009. Naast gratis skiles wacht de kinderen veel speelplezier in de sneeuw: op het tovertapijt, in het smurfenbos, met de kindertaxi en tijdens het avontuur in het familienest.Met de gratis Silber Card kan het hele gezin voordelig genieten van het extra animatieprogramma, zoals rodelen, sneeuwschoenwandelen, schaatsen, wandelen met gids of een bezoek aan het skimuseum.
De Silberregion Karwendel ligt middenin Tirol en richt zich ook deze winter volop op gezinnen met kinderen. De zilverstad Schwaz en de 11 vakantiedorpen eromheen bieden de gasten een veelvoud aan accommodaties en een romantische omgeving voor een bijzondere vakantie.
Meer info op (wel in het duits) gratisschikurs/