Touroperator Eliza was here blijft het aantal vakantiebestemmingen uitbreiden. Het Griekse eiland Lefkas is nieuw opgenomen in het vakantieaanbod. Het wordt de vijftiende bestemming naast o.a. Gran Canaria, Malta, Corfu en Lanzarote. Er worden in eerste instantie drie idyllische vakantieverblijven aangeboden op het Ionische eiland. De reisorganisatie specialiseert zich in het aanbieden van betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. Alle vakanties zijn inclusief verblijf, vlucht en huurauto.


Vluchten zijn naar de nabijgelegen luchthaven Preveza op het Griekse vasteland vanwaar het 15 minuten rijden is naar Lefkas. Overal op het eiland kan gepind worden. Tijdsverschil met Nederland is 1 uur. De vakanties zijn niet via het reisbureau te boeken, alleen via de website www.elizawashere.nl of telefonisch op 030 – 789 01 70.
De accommodaties
Prachtig gesitueerd op een heuvel met een mooi uitzicht op zee ligt het Pantheon Villa’s vakantieverblijf: een kleinschalig complex van enkele appartementen en villa’s aan de westkust van Lefkas. De nieuwe villa’s van Pantheon zijn geschikt voor maximaal 6 volwassenen en beschikken over een privé zwembad.
In het zuiden van het eiland ligt het viersterren Monodentri Villas: wederom een kleinschalig landgoed met vijf vrijstaande villa’s voorzien van alle comfort en met zwembad. Vanwege de ligging tussen de fruit- en olijfbomen noemt Eliza deze locatie ook wel ‘Vergezichten om bij weg te dromen’.
Het derde vakantieplekje is een topper: het vijfsterren Pavezzo Country Retreat bestaat uit enkele volledig gerenoveerde oude huizen en liggen bij het dorp Katouna in het noordoosten van het eiland. De kamers zijn prachtig antiek ingericht met authentieke details. Er zijn accommodaties voor 2 tot 6 personen. Voor wellness liefhebbers is er een een haman met jacuzzi en aromatherapie massages.