Met de opening van drie nieuwe en spectaculaire Spa ‘s trekt Jamaica een nieuwe generatie van elite reizigers aan, die op zoek zijn naar luxe en door het eiland geïnspireerde verwennerij: Soothe Spa in het Rose Hall Resort & Country Club, Driftwood Spa bij Jake’s Resort en Fern Tree Spa in het Half Moon Resort. Door gebruik te maken van inheemse en natuurlijke ingrediënten, zoals Blue Mountain koffie, mango, gember en diverse soorten kruiden hebben deze innovatieve Spa’s een selectie van unieke behandelingen gecreëerd, waarvoor de favoriete spa bezoeker er zeker naar toe zal willen reizen.


Soothe Spa in het Rose Hall Resort & Country Club
Gelegen in Rose Hall Resort & Country Club biedt Soothe Spa haar klanten op maat gemaakte traditionele behandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van inheemse elementen van het omliggende land en de zee.
Gelegen tussen de weelderige Jamaicaanse bergen en de oceaan, biedt deze aantrekkelijke spa een vrij uitgebreid programma van massages en gezichtsbehandelingen. Een populaire plaats voor privé behandelingen in de open lucht is nabij de ruïnes van het 18e eeuwse aquaduct, dat in vroeger jaren werd gebruikt voor de irrigatie van suikerrietplantages. Zie ook www.rosehallresort.com/
Jake’s Driftwood Spa
Jake’s, het Boheemse exotisch en elegante hotel, dat gelegen is aan de zuidkust van Jamaica, heeft onlangs de Driftwood Spa geopend. Verborgen in een stille grot en met uitkijk op de Caribische Zee, focust Driftwood Spa zich op de levensverrijkende dagelijkse rituelen.
De Spa bestaat uit twee ruime behandelkamers in de openlucht, waarin diverse Caribische oliën gebruikt worden. Gasten kunnen kiezen uit zeldzame behandelingen; “Bona Fide Blue Mountain Coffee Scrub”, “Mocha Rum masker” en de eotische gember en citroen gras scrub. Zie ook: www.jakesresort.com
Fern Tree, de Spa in het Half Moon Resort
Fern Tree, de Spa gelegen in het Half Moon Resort is halverwege het jaar 2007 geopend. In de spa zijn moderne technieken geïntegreerd met een oude, helende geneeswijze uit Jamaica, die gebruik maakt van inheemse kruiden en vruchten.
Junglethee
Door gebruik te maken van verschillende speelse faciliteiten met water wordt een speciale sfeer van kalmte gecreëerd. Bij aankomst, beginnen de gasten met een ceremonieel voetbad, terwijl ze genieten van heerlijke traditionele Jamaicaanse jungle thee.
Half Moon Resort heeft tevens zes nieuwe strandzicht suites naast de spa gebouwd, die hetzelfde comfort bieden als in een traditioneel hotel, maar als extra de toegevoegde eigenschappen en dienstverlening van een persoonlijke spa nastreven. Zie ook www.halfmoon.com
Bron: persbericht op TourPRess.nl