Vele kreta-liefhebbers weten Interfact te vinden wanneer zij op zoek zijn naar een vakantiebestemming op Kreta ver weg van het massatoerisme. Wat minder bekend zijn de reizen naar Kreta voor jongeren met een verstandelijke beperking.
In 2005 is Interfact-Travel in samenwerking met Interfact-PGB gestart met het organiseren van reizen voor jongeren tot ongeveer 25 jaar met een verstandelijke beperking. Ook jongeren met een verstandelijke beperking zoeken op hun weg naar zelfstandigheid het avontuur. Een vakantie zonder ouders maar onder professionele begeleiding hoort hier bij! Denk daarbij aan het mooie Sarikampos Beach in Mirtos of Okeanis apartments in Koutsouras, een prachtige omgeving van waaruit er enorm veel mogelijkheden zijn om het eiland te verkennen.


Door de uitstekende contacten die Interfact-travel heeft met de eigenaren/beheerders van de verschillende accommodaties op Kreta zijn wij in staat om de vakantie geheel aan te passen aan de doelgroep.
Een hele geruststelling voor de thuisblijvende ouders/verzorgers wanneer zij weten dat hun kind in een veilige omgeving verblijft onder professionele begeleiding.
Interfact beschikt over een groep vaste begeleiders die allen werkzaam zijn in de verstandelijke gehandicapten zorg en in hun vakantie graag een groep enthousiaste vakantiegangers wil begeleiden. Deze begeleiders zijn betaalde krachten, wij werken niet met vrijwilligers.
Interfact biedt het hele jaar door vakantie’s aan voor jongeren met een verstandelijke beperking. Dit kunnen bestaande groepen zijn maar jongeren kunnen zich ook individueel aanmelden. Op de speciale website leest u meer over de locaties en de prijzen.
De invulling van de reis zal geheel in overleg gaan met de groep waarbij spannende excursies maar ook lekker luieren op het strand, uit eten of een disco bezoek tot de mogelijkheden behoren.
Onze reizen zijn bedoelt voor jongeren tussen 16-25 jaar die zich in kleine groepjes kunnen handhaven, kleine afstanden lopen moet geen probleem zijn.
Een groot deel van de kosten voor deze reis kunt u betalen uit het PGB.
Voor meer informatie kijkt u eens op de website www.interfact-travel.nl of mail naar info@interfact.nl .Telefonisch contact is ook mogelijk, tijdens kantooruren kunt u bellen met: 020-6759862.
Persbericht ontvangen van Interfact Travel