Met Jiba naar Gambia

De komende wintermaanden er even tussen uit om een weekje te zonnebaden? Reisorganisatie Jiba heeft naast de bestemmingen Canarische eilanden, Egypte, Madeira, Malta, Portugal, Spanje en Tunesië nu ook zonovergoten Gambia in Afrika in haar winterzonprogramma opgenomen. Naast zes strandbestemmingen kan men ook een 8-daagse rondreis boeken waarbij men niet alleen Gambia ziet maar eveneens buurland Senegal.


Zonzeker
‘Met een gemiddelde jaartemperatuur van 27 graden is het een zonzekere bestemming,’ motiveert Jiba marketing manager Harrold de Boer de keuze. ‘Veel zon, zee en strand maar qua sfeer tevens een andere ervaring dan ons Middellandse Zee aanbod.’
Ook qua prijsniveau is Gambia een aantrekkelijk land. Doe-het-zelvers zijn bij Jiba aan het goede adres. Men kan desgewenst ook alleen een losse ticket naar Gambia boeken. Een 8-daagse Gambia vakantie op basis van logies en ontbijt is al boekbaar vanaf € 456 per persoon.
Druk of juist rustig
Naast de levendige hoofdstad Banjul heeft men ook keuze uit sfeervolle plaatsjes en toeristische centra als Bakau, Kololi en Kotu. Voor wie iets rustigere bestemmingen zoekt zijn Brufut en Bijilo geschikte opties.
Wil men tijdens de vakantie meer dan alleen aan het strand liggen, dan biedt de rondreis naast strand ook natuur en cultuur. Gambia wordt aangeboden tussen 18 december 2007 en 1 april 2008. Men kan kiezen uit 8-, 15- of 22-daagse vakanties. De 6 uur durende vlucht naar Banjul wordt uitgevoerd met transavia.com.
Bron: Tourpress.nl
Meer winterzonbestemmingen vind je op winterzon.net

Plaats een reactie