GoFun.nl, het jongerenlabel van Corendon, gaat komende zomer helemaal los. Met nieuwe feestbestemmingen als Lloret de Mar, Rimini, Blanes en Terschelling. Én met Mental Theo en Rob Toonen: lekker je school wegspoelen op Kreta.
Nu al boekbaar op GoFun.nl: de absoluut goedkoopste jongeren-vakanties vanaf € 49,- Wie online boekt heeft gratis toegang tot de sensationele GoFun Summervibes op 23 februari in discotheek Brother Bunnik.


Hot summer, cool prices
Ben je tussen de 17 en 28 jaar en vind je dat de zomer van 2008 jouw zomer moet worden? GoFun.nl maakt je droom waar én is lief voor je portemonnee. Voor spotprijzen brengt GoFun.nl je naar de places to be.
Zo zit je nog te blokken en zo zit je voor een dubbeltje op de eerste rij in de Turkse Rivièra, op het Griekse eiland Kreta of op het Bulgaarse Sunny Beach. Komend jaar zijn Lloret de Mar en Blanes in Spanje en Rimini in Italië nieuw als busreisbestemmingen. Ook is partyeiland Terschelling nieuw. Er is al een GoFun-reis vanaf € 49,- te boeken via GoFun.nl en alle ANVR-reisbureaus.
Reisleiders Mental Theo en Rob Toonen
Een knaller wordt de eindexamenspecial op het zonovergoten Kreta: ons nationale feestbeest Mental Theo en zijn vriend en mede-presentator Rob Toonen zijn er van 1 tot 4 juni je reisleiders.
Nachtleven
De twee kennen als geen ander de weg in het bruisende nachtleven van Kreta en weten wat party time is. Geen feest, als Theo niet is geweest! Mental Theo en Rob Toonen garanderen je een absolute topvakantie, een week die jij en je vrienden nooit meer zullen vergeten.
GoFun Summervibes
Om alvast warm te worden, organiseert GoFun op zaterdag 23 februari een groot feest voor 5000 man in discotheek Brother Bunnik. GoFun Summervibes is gratis toegankelijk voor iedereen die zijn vakantie boekt op GoFun.nl. Check it out op http://www.gofunsummervibes.nl.
Mental Theo, Erick E, Don Diablo, Rick the Partyman, Sydney Samson en DJ Beauzie draaien je favoriete muziek en verder vind je er de nr.1 cocktail shaker van Europa achter de bar en zijn er beach volleybal, een swimmingpool, een fashionshow en gogo-dancers.
Boeken
Meer informatie en boekingen telefonisch via 023 75 10 610 of via de GoFun-brochure die vanaf begin december verkrijgbaar is bij de reisbureaus.
GoFun.nl
Het jongerenlabel GoFun.nl is onderdeel van Corendon Vliegvakanties, dat is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt.
Bron: TourPRess persberichten