De hele maand juni kun je je plaatsnamenkennis testen én kans maken op een heerlijke zonvakantie voor twee personen. Dat kan door mee te doen met het Opvakantievanaf.nl Topospel. Een online game waarbij je zo snel mogelijk moet aanwijzen welke regionale luchthaven het dichtst bij een bepaalde plaats in de buurt ligt. Speel het spel op www.opvakantievanaf.nl/topospel.
Het spel is een initiatief van de site www.Opvakantievanaf.nl, dat vakanties aanbiedt vanaf de vier grootste regionale luchthavens. De prijzen worden gesponsord door Sudtours vliegvakanties. Maastricht Airport en Groningen Airport Eelde plaatsen een link naar het spel op hun websites.


Alle dagwinnaars plaatsen zich automatisch voor de hoofdprijs, de zonvakantie. Iedereen die het spel speelt maakt kans op één van de 10 reischeques van 50 euro. Je kunt het spel twee keer spelen. Daarna krijg je extra speelkansen als je iemand anders uitnodigt het spel te spelen en hij of zij op de uitnodiging ingaat.
Opvakantievanaf.nl wil met het spel de voordelen van het vliegen vanaf regionale luchthavens onder de aandacht brengen. Zoals het vermijden van de files rondom Schiphol, goedkoop parkeren en aanzienlijke kortere wachttijden op de luchthaven zelf. Er zijn Opvakantievanaf sites voor vakanties vanaf Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport.