Tijdens de Vakantiebeurs organiseert Martinair volgende week in samenwerking met Doitcaribbean.nl een ?Martinair Reisveiling’ ten behoeve van SOS Kinderdorpen. De veiling vindt twee keer per dag plaats om 13.30 en 15.00 uur in de ?Caribbean Village’ in Hal 1. De totale opbrengsten van de veiling gedurende de gehele beursperiode komen ten goede aan de bouw van het Caribische SOS Kinderdorp Morelia in Mexico.


Hotspot
De Caribbean Village is al jaren 驮 van de ?hotspots’ tijdens de Vakantiebeurs. Elk jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd door www.doitcaribbean.nl, gesponsord door Martinair. Dit jaar staat de Martinair Reisveiling centraal op het gezellige middenplein van de Village. In totaal veilt Martinair 20 tickets naar de bestemmingen Miami, Mexico/Cancun, Cuba, Tobago en Cura硯.
Partners
Naast de Martinair tickets leveren ook partners van Martinair en standhouders binnen de Caribbean Village een bijdrage aan SOS Kinderdorp Morelia. Zo worden er verschillende Caribische accommodaties geveild voor 2 personen, met een verblijfsduur van een week en op basis van ontbijt of All -Inclusive.
Deelnemende partijen zijn onder meer, Avila Beach Hotel Cura硯, Kuoni met Cuba accommodaties, Amsterdam Manor Beach Resort op Aruba, Holiday Inn Aruba, Port Bonaire Resort en het Divi Tamarijn Aruba op basis van All-Inclusive. Op Cura硯 heeft de ?Dolphin Academy’ een unieke excursie voor twee aangeboden: zwemmen met dolfijnen.
Arrangementen
Tijdens de veiling zullen zo veel mogelijk complete ?MartinArrangementen
air Arrangementen’ geveild worden, bestaand uit tickets en een accommodatie voor 2 personen. De veiling wordt geleid door veilingmeester Judith de Bruijn, bekend van onder meer tv programma’s als Get the Picture, De Droomshow en De Ochtenden.
Opbrengst
Zondag 14 januari om 15.30 wordt in de Caribbean Village het totaalbedrag van de veiling bekend gemaakt en overhandigd aan SOS Kinderdorpen.
Martinair – de hoofdsponsor van de Caribbean Village – vliegt op meerdere bestemmingen in het Caribisch gebied: Cuba, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Tobago en Barbados. Recent is ook Aruba, Cura硯 en Suriname in het bestemmingsaanbod opgenomen. Met de Reisveiling wil Martinair naast het steunen van SOS Kinderdorp Morelia in Mexico, de aandacht vestigen op het Caribische productaanbod, de ‘nieuwe’ Comfort Class en gezinsvakanties.
Caribbean Village
De Caribbean Village is een paviljoen van circa 1000 m2 met meer dan 20 standhouders. De stands vari벥n van aanbieders van reizen zoals Bonaire Fun Travel, ABC Travel, Nile Travel, Van der Valk Vakanties tot aan verkeersbureaus van Trinidad & Tobago, Cuba, Jamaica, de Dominicaanse Republiek, Bonaire, Barbados, St. Maarten, St. Martin, Antigua en Barbuda, St. Kitts & Nevis en accommodaties als SuperClubs, Holiday Inn Aruba, Coral Estate Cura硯. Ook Martinair is vertegenwoordigd met een eigen stand.
Bron: TourPRess Persberichten