Binnen de populaire geografische aardbol van Google zijn de wereldwijde KLM-bestemmingen vanaf Amsterdam in één oogopslag te zien en te boeken. Met behulp van een simpele muisklik wordt de bestemming, inclusief het retourtarief; zichtbaar.
KLM past hier gelijk de nieuwe manier van communiceren van all-in tarieven toe. De klant ziet dus meteen wat hij betaalt voor een ticket, inclusief alle belastingen en toeslagen. Vanuit de speciale KLM-GlobeAssistant toepassing kan direct worden doorgelinkt naar klm.nl om een vlucht te boeken.


Overzicht
KLM biedt hiermee niet alleen een zeer aantrekkelijke manier van bestemmingsinformatie maar tevens een compleet overzicht van haar wereldwijde netwerk. Deze toepassing is gerealiseerd op basis van de bewezen EarthConnector technologie van het internationaal opererende GlobeAssistant; marktleider op het gebied van Google Earth en Maps oplossingen.
Na installatie is de KLM-GlobeAssistant direct actief en zullen de bestemmingen automatisch in beeld verschijnen.
GlobeAssistant:
GlobeAssistant is al sinds voor de introductie van Google Earth en Maps betrokken bij de realisatie van praktische toepassingen op dit platform en is daarmee de wereldwijde marktleider. GlobeAssistant realiseerde eerder oplossingen bij ERA makelaardij, Funda, Earthbooker, Toeristiek en vele anderen.
Bron: TourPRess persberichten