Zondag 14 januari (gisteren) was de laatste dag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Ruim voor de openingstijd van 10 uur stonden er al grote aantallen mensen bij de ingangen te wachten om de beurs op te mogen. Toen de poorten opengingen stroomden de hallen snel vol met bezoekers en ontstond er een gezellige drukte. Voor de vele standhouders was het dus nog eventjes aanpoten om iedereen van de gewenste informatie te voorzien.


Ook bij de Startpaginastand in hal 1 werd het al snel druk en konden Sandra (Sardinië.startpagina.nl), Bas (o.a. Corfu.startpagina.nl) en Patrick (o.a. Kreta.startpagina.nl) de bezoekers alles uitleggen over Startpagina.nl, de reisgerelateerde dochterpagina’s en het gebruik van prikborden. Ook de goodies (Startpagina tasjes, bloknotes en pennen) waren erg in trek bij het publiek. Opvallend was dat veel mensen Startpagina kennen, maar dat sommigen denken dat Startpagina.nl slechts uit 1 pagina bestaat. Toen wij uitlegden (en op het scherm lieten zien) dat er meer dan 5000 dochterpagina’s bestaan over een groot aantal onderwerpen ging er een wereld voor hun open….met Startpagina werd er zelfs in 2 klikken sites gevonden die bezoekers in 2 avonden zoeken met Google niet konden vinden.
Geslaagd project
De dochterbeheerders die deze week deelgenomen hebben aan het “project Vakantiebeurs” zijn zeer positief over de manier waarop de beurs verlopen is. Leuke reacties uit het publiek, voldoende animo en het gevoel dat je de mensen hebt kunnen helpen bij het beantwoorden van vragen maken dit een geslaagd project.