Landal De Hellendoornse Berg (Overijssel), Landal Travem?Duitsland) en Landal Vierwaldst䴴ersee (Zwitserland) zijn de drie nieuwe parken in de 348 pagina’s dikke 2007 brochure van Landal GreenParks. Samen met de begin december geopende nieuwe Oostenrijkse parken Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Hochmontafon is het aantal Landal-parken inmiddels gestegen tot 60.
Het afgelopen jaar heeft Landal nog meer luxe typen bungalows toegevoegd en ook is het aantal grote bungalows (12-18 personen) toegenomen. Daarvan is een aantal ook geschikt voor minder-validen.


Beter product
“De belangstelling voor deze luxe typen bungalows met o.a. sauna, solarium, breedbeeld-TV en andere extra’s, is dusdanig groot dat er in 2007 opnieuw een aantal van dergelijke typen bijkomen,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.
Het komende jaar wordt ruim 12 miljoen euro besteed aan verbetering van het bungalow product.
Online noviteiten
Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe brochure wordt ook de website van Landal, die de Thuiswinkel Award 2006 kreeg voor de beste reissite, vernieuwd. Zo zijn er voortaan van elk park korte sfeerfilmpjes te bekijken en is de site uitgebreid met online betalingsmogelijkheden voor nog meer gebruiksgemak.
Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 60 bungalowparken in Nederland, Duitsland, Belgi뼯a>, Tsjechi뼯a>, Oostenrijk en Zwitserland, met in totaal ca. 10.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen.
Op jaarbasis realiseren 1,7 miljoen gasten ca. 8,6 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties zijn ca. 2.500 medewerkers werkzaam. Landal heeft een marktaandeel (naar aantal overnachtingen) van ca. 33% op de Nederlandse markt.
De brochure is voor de consument beschikbaar vanaf vandaag (27 december 2006).
Bron: TourPRess persberichten