Nieuwe danstempel in Antwerpen

Aan de Straatsburgdok te Antwerpen zal in april 2007 een nieuwe danstempel haar deuren openen. Deze nieuwe club, waarvan de naam nog niet bekend gemaakt is, zal geen tweede Zillion worden. Wel wordt er een extravagante sfeer beloofd door de initiatoren van dit project.
Een oppervlakte van ruim 3000 vierkante meters, inclusief een speciale VIP-ruimte voor 30-plussers, zal ruimte gaan bieden aan maximaal zo’n 2400 feestvierders. Naast de vip-ruimte en 4 zalen zullen er een restaurant en een dakterras van 1000 vierkante meter aanwezig zijn.

2 gedachten over “Nieuwe danstempel in Antwerpen”

  1. Ik kwam veel in Zillion en vond dat het beste op uitgaansgebied van wat ik wereldwijd heb gezien (en ik heb heel wat gezien).
    Hoop dat deze nieuwe club dezelfde kwaliteit en sfeer gaat bieden. Kan niet wachten tot hij opengaat!

  2. Nou ik ben een zillion medewerker… ik hoop dat frank hier iets mee te maken heb!! Want ondanks alles heeft ie heel wat goeds geleerd van wat hij fout heeft gedaan, en de stad heeft hem daar mee geholpen.. Frank ik hoop het .. groetjes FB

Plaats een reactie