Op 8 mei 2007 geeft de Griekse zanger George Dalaras een eenmalig optreden in Nederland. Villa Kreta heeft een aantal van de mooiste zitplaatsen gereserveerd en geeft deze cadeau! Om alvast in de Griekse sferen te komen of om daarvan na te genieten na afloop van uw vakantie op Kreta.
Per reservering ontvangt u twee gratis concertkaarten (t.w.v. € 42,50 per kaart) voor het optreden van George Dalaras op dinsdag 8 mei 2007 in de Heineken Music Hall te Amsterdam. (aanvang 20.00u).


Voorwaarden: Deze aanbieding is geldig bij alle nieuwe reserveringen voor 2007 van één van de villa’s uit de categorie: speciale villa’s of de categorie luxe villa’s met zwembad van minimaal 2 weken incl. een huurauto, en zolang de voorraad concertkaarten strekt. U kunt ook een combinatie van twee villa’s reserveren. Bij de aanvraag tot reservering hoort u vooraf of Villa Kreta nog kaarten voor u beschikbaar heeft.
uit het persbericht:
“GEORGE DALARAS OP 8 MEI IN DE HEINEKEN MUSIC HALL.
De Griekse zanger George Dalaras komt naar Nederland. Dalaras geeft op 8 mei een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert staat in het teken van Rembetiko (Griekse blues).
De Portugezen hebben de fado waarin vol weemoed en melancholie wordt gezongen over het alledaagse leven. Rembetika is de Griekse variant van de blues waarin thema’s als eenzaamheid en liefdesverdriet op hartverscheurende wijze bezongen worden. Het genre bestaat al meer dan een eeuw en anno 2006 is rembetika nog springlevend. Eén van de bekendste vertolkers van het moderne Griekse levenslied is George Dalaras.
Dankzij vader en rembetika-zanger Loukas Daralas kreeg zoon George deze muziek met de paplepel ingegoten. Met meer dan tien miljoen (!) verkochte albums staat de gevierde artiest zo’n veertig jaar aan de top van de Griekse muziekwereld. Ook Westerse muzikanten als Sting en Bruce Springsteen erkennen Dalaras’ onbetwistbare kwaliteiten. Maak je op vooor pure muziek die je raakt in je hart en ziel.
Het Griekse fenomeen George Dalaras heeft al 65 albums op zijn naam staan en werkte mee aan meer dan 50 albums van andere artiesten. Bijna al zijn albums hebben de status van platina bereikt. Dalaras verkocht in totaal meer dan 12 miljoen platen wereldwijd. Zijn wortels liggen in de Griekse traditionele muziek, de bouzouki, rembetiko en smirneiko. Maar de afgelopen twintig jaar probeert hij deze genres te vernieuwen en naar een jonger publiek te vertalen. In zijn vaderland houdt hij zich verre van alle sterperikelen die rond de Griekse bouzouki muziek gangbaar zijn. Dalaras is meer iemand die de muziek voorop stelt.
George Dalaras geeft al meer dan 40 jaar concerten. Zo was hij de eerste Griekse zanger die ook in de buitenlandse grote concertzalen optrad. Hij gaf concerten in The Royal Albert Hall in Londen, het Olympia Theater in Parijs en gaf ook optredens op diverse festivals waaronder het Crossing Border Festival in 2001. Dit optreden was tevens zijn laatste tot nu toe in Nederland”. Zie ook: www.dalaras.gr