De organisatie van de Vakantiebeurs maakt het de bezoekers dit jaar wel bijzonder gemakkelijk om de weg te vinden op deze grote toeristische consumentenmanifestatie, van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Zoals altijd is het aanbod overzichtelijk, naar bestemming ingedeeld, geven routeborden de juiste richting aan en hangen in elke hal grote plattegronden. Maar regelrechte primeur is de mogelijkheid voor bezoekers om ruim van tevoren heel eenvoudig op de eigen computer een persoonlijke beursroute samen te stellen langs alle favoriete bestemmingen.


Op www.vakantiebeurs.nl staat de bezoekers een handige en praktische zoekmachine ter beschikking met een compleet overzicht van het aanbod van de meer dan 1400 exposanten. Na invoering van specifieke zoekcriteria, zoals vakantieland, bestemming of soort vakantie kan de kortste route langs de gewenste exposanten worden uitgeprint, in volgorde van hal en standnummer.
Wegwijzer
De wandeling kan eenvoudig worden overgenomen op de duidelijke plattegrond in de Wegwijzer, een speciale uitgave over de Vakantiebeurs die iedereen gratis in ontvangst kan nemen bij de entree. Voor de bezoekers die zonder persoonlijke route de beurs op zijn gegaan en de meest geliefde bestemmingen alsnog duidelijk op een rijtje willen hebben, kunnen deze laten uitprinten bij de Informatiebalies in hal 2 en 8.
Openingstijden
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2006 zijn woensdag 11 tot en met zondag 15 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Let op: vrijdag 13 januari van 10.00 tot 22.00 uur. Bezoekersinformatie: tel. 0900-52272387 (€ 0,13 per minuut