Hotelplan zal van 20 februari tot en met 8 maart in diverse kookstudio’s in Nederland op een ongedwongen wijze informatie geven over haar verre reizen product.
De avond ziet er globaal als volgt uit: aanvang om 18.30 uur, korte presentatie over het Hotelplan verre reizen product, onder begeleiding een gerecht koken uit één van de verre landen die Hotelplan aanbiedt, dit gerecht natuurlijk opeten en als afsluiting zal er nog een prijsvraag zijn waarbij de volgende prijzen te winnen zijn: Cool Travel reisboeken, een reischeque en een arrangement naar Parijs voor het concert van Robbie Williams. Einde van de avond om ongeveer 22.00 uur.


De precieze data en locaties kunnen vanaf vrijdag 27 januari worden opgevraagd via het online reserveringssysteem ‘Simpelweg’ en via mijn.hotelplan.nl, de nieuwe agentensite van Hotelplan. Inschrijving is natuurlijk gratis.
Hotelplan constateert een nog steeds toenemende belangstelling voor verre vakanties. Om de reisagent te informeren over dit product is gekozen voor deze ‘kook-informatiesessies’. Voor Hotelplan is het product verre vakanties één van de belangrijkste productlijnen.
bron: Travelution
kijk ook eens op de voeding.paginablog