Nieuwe website bundelt kleinschalig Frans vakantieaanbod

Voor het zoeken naar ‘kleinschalig’ vakantie-aanbod op Franse bestemmingen is een nieuwe Nederlandstalige website gelanceerd: Het is www.vacances-en-france.com, waarop een goed en helder overzicht wordt geboden van kleinschalige accommodaties in heel Frankrijk. De meeste accommodaties die de vakantieganger vindt op www.Vacances-en-France.com liggen op het platteland of in een dorp. Een enkele is gesitueerd in een stad maar massatoerisme zult u hier niet vinden. Dus plekken om eens heerlijk tot rust te komen. De Frankrijkganger vindt op de site zowel vakantiehuisjes, gîtes, chambres d’hotes als kleine campings en kleine hotels. Voor elk wat wils.

Nederlands sprekend
Bij alle accommodaties die de vakantieganger vindt op www.vacances-en-france.com spreekt de gastheer of gastvrouw Nederlands en besteed bij/zij aandacht aan de gasten zodat de vakantieganger zich er zeer welkom zal voelen.
Zoekmogelijkheden
Voor elke vakantieganger is er wel een geschikte accommodatie te vinden op de site. Met de zoekmogelijkheid kan men direct aangeven naar wat voor soort accommodatie men op zoek is, in welke regio of welke specifieke wensen (zwembad, naturisme e.d).
Gîte, Chambre d’hôtes, Table d’hôtes, wat is dat?
Op de site wordt uitleg gegeven over Franse accommodatievormen en vindt de bezoeker handige links over Frankrijk, informatie over cursusweken en nog veel meer. Voor iedereen die naar Frankrijk gaat of gewoon zin heeft in een lekkere vakantie is de site zeker een bezoek waard.
Bron:

Plaats een reactie