St Lucia overtreft verwachtingen (4)

Het eiland St Lucia overtreft de verwachtingen. Op veel eilanden in het Caribisch gebied moet je op zoek naar mooie plekjes. Op St Lucia kun je elke kant op kijken en allen maar mooi zien: pastkleurige hutjes, palmen, laantjes en kinderen die in hun mooie school-outfit naar de les gaan. Ook hier wonen moeders en kinderen die hulp nodig hebben bij de opvoeding. Maar ze zijn wel gehuisvest op plekken met een uitzicht waar je Nederland je halve leven voor moet sparen. De temperatuur van het zeewater is bovendien goed op temperatuur (33 graden).

Bij het ontwaken ’s ochtends blijkt wel dat het hotel waar het Blog-team verblijft (Harbour Light Inn) precies in het verlengde ligt van de landingsbaan van het vliegveld. Maar daar landen gelukkig alleen maar propellorvliegtuigjes. Daarom is het hier zo lekker rustig. Het water op het eiland zo zuiver, dat Heineken er zijn bier brouwt. Volgens het team is deze lekkerder dan de Nederlandse. Paradise found.

Reisfotograaf Peter de Ruiter reist 4 weken door het het Caribisch gebied en doet eilanden aan als Jamaica, St Lucia, St Vincent, Tobago, Granada en Dominica. Exclusief voor vakantie.paginablog.nl doet hij verslag van zijn reis met ‘fotocolumns’.

Plaats een reactie