Corendon wil gedupeerde FTI-vakantiegangers uit de brand helpen

Touroperator Corendon Nederland wil vakantiegangers helpen die gedupeerd zijn door het faillissement van de Duitse reisorganisatie FTI. Corendon voegt daarom een flink aantal nieuwe routes toe die vertrekken vanaf een aantal Duitse vliegvelden. Het faillissement van de Duitse vakantie-aanbieder FTI heeft potentieel grote gevolgen voor mensen die daar hebben geboekt. Daarom bereidt Corendon zich voor om deze groep alsnog op vakantie te laten gaan.

De vakantie van veel Nederlanders en Duitsers dreigt in het water te vallen door het faillissement van de grote Duitse touroperator FTI. Corendon biedt reizigers die geraakt zijn door het faillissement de mogelijkheid om alsnog op vakantie te gaan. Het is mogelijk om voor dezelfde prijs op dezelfde data naar hetzelfde hotel te gaan: dezelfde reis voor dezelfde prijs. Corendon stelt zich flexibel op. Mensen kunnen er ook voor kiezen om bijvoorbeeld vanaf Schiphol te vliegen, of een reis naar een andere bestemming te boeken.

Omdat een groot deel van de vakanties zou beginnen op Duitse luchthavens, opent Corendon een fors aantal nieuwe routes. Met directe ingang kunnen reizigers vliegen vanaf Düsseldorf, Keulen en Munster-Osnabrück naar de beste bestemmingen rond de Middellandse Zee. In totaal gaat het om zo’n 20 routes die nog niet eerder met het vakantiebedrijf waren te boeken.

Vanaf de Duitse luchthavens wordt gevlogen op de volgende bestemmingen:

Düsseldorf (DUS): Antalya, Hurghada, Kreta, Gazipasa (Alanya), Rhodos, Mallorca, Kos

Keulen (CGN): Antalya, Gazipasa (Alanya), Hurghada, Kreta, Rhodos

Munster-Osnabruck (FMO): Antalya

Voor meer informatie kunnen mensen zich melden bij de reisagent waar zij hebben geboekt.

Plaats een reactie