Wendy Multimedia ontdekt de wereld samen met By June

Wendy Multimedia, het bedrijf van Wendy van Dijk, gaat hand in hand met By June (onderdeel van Corendon) vakantiegangers de wereld laten ontdekken vanuit een diepere, betekenisvolle laag. Via de online-, social media- en YouTube-kanalen van zowel Wendyonline als By June worden reizigers geïnspireerd op zoek te gaan naar de echte verhalen, de ware verbinding en de pure beleving. Wendy Multimedia laat daarbij haar naamgeefster Wendy van Dijk in een gidsende rol zien: in woord en beeld is zij de nieuwsgierige metgezel. ‘Vandaar ook dat we nu deze samenwerking aangaan. Ik ben zelf de ultieme By June-reiziger’.

Te beginnen op… Curaçao
Bekend is het eiland van de zon, de zee en de relaxte levenshouding, maar wie een vakantie boekt bij By June kan op zoek naar méér fascinerende facetten die Curaçao zo uniek maken. Wendy van Dijk bezocht in haar gidsende rol alvast verrassende plekken, proefde en ervoer het eiland op een bijzondere manier en ging in gesprek met de locals om de ware verhalen te horen. Ze dompelde zich onder in speciale ervaringen en ontmoetingen die het verschil maken en haar het eiland daadwerkelijk leren kennen en beleven. Daarbij geeft haar platform de fijnste tips voor de lokale restaurants, strandjes en andere verrassende hot spots. Wendy van Dijk: “Dat zijn ook echt mijn persoonlijke tips. Ik ben dol op Curaçao en ben er al vaak geweest, maar ik vind het fantastisch net iets meer te zien, net iets meer te leren en te beleven en echt in contact te komen. Deze manier van reizen sluit naadloos aan op de levensinstelling die we op mijn platform hanteren: op zoek naar verbinding, gezondheid en een nieuwsgierige levensstijl.” Willem Langenberg, manager By June: “Met trots verwelkomt By June Wendy van Dijk. Samen nemen wij By June reizigers aan de hand.”

Idyllisch en kleinschalig
By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat vakantiegangers gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Bonaire. En uiteraard Curaçao. Daar maakte Wendy kennis met de wereld van het Wataflow, een unieke manier om alles, drijvend in het water, compleet los te laten. Ze leerde de ware Caribische keuken kennen en genoot daarvan op verscholen plantages om de lokale boeren en hun mooie producten in de spotlight te zetten. De upcoming wijk Otrobanda betoverde haar met de ‘CuliWalk’, een combinatie van audiotour en lokale hapjes/drankjes uit de multiculturele keuken. Otrobanda, vanouds een arme volkswijk, is met haar streetart, muziekcultuur en gevarieerde keuken uitgegroeid tot de swingende ziel van Curaçao. Wendy ontmoette daar ook een oude bekende: Dinah Veeris, de 84-jarige met haar kruidentuin Den Paradera, Naast haar baan in het onderwijs hield Dinah zich bezig met onderzoek op het terrein van geneeskrachtige en verzorgende kruiden. Wendy schoof aan bij de locals voor een praatje en hapje. De innerlijke mens werd verwend in een unieke spa met uitzicht op de azuurblauwe zee en met SUP-pen en SUP-yoga. Tijdens een twee uur durende SUP-tocht peddelde ze langs mooie villa’s en ontdekte ze de ‘tunnel of love’, een kleine pool in de vorm van een hart, tussen de mangrovebossen.

Om de lancering van de samenwerking tussen Wendy Multimedia en By June te vieren zijn gisteren bij de stand van By June/Corendon op de MASTERS EXPO in de RAI Amsterdam de winnaars bekend gemaakt van een actie die helemaal past bij het dna van haar platform. Wendy van Dijk: “Mensen mochten ons vertellen wie absoluut een reis naar Curaçao verdient. We hebben liefst vijf mooie verhalen eruit gepikt en met de winnaars ga ik naar een prachtige plek in Otrobanda!”

Plaats een reactie