Corendon vergroot aanbod in Griekenland met Grecotel keten

Vanaf het zomerseizoen van 2024 kunnen Corendon klanten kiezen uit 15 nieuwe hotels en resorts van Grecotel: 8 op Kreta, 4 op Corfu, 2 op Kos en één op Rhodos. De bekende Griekse hotelketen heeft in de loop der jaren al veel internationale prijzen gewonnen. De luxe 4- en 5-sterren hotels zijn stuk voor stuk uniek en bevinden zich vaak aan de mooiste stranden van Kreta, Corfu, Kos en Rhodos. De keten hecht veel waarde aan gastronomie en uitstekende service. De luxe voorzieningen, mooie kamers, heerlijke gerechten en goed opgeleid personeel zorgen voor een geweldige vakantie onder de Griekse zon.

Culinaire ervaring

De ultieme culinaire ervaring beleef je in de Grecotel LUXME® hotels, een uitgebreid All Inclusive concept dat de smaakpapillen verwent. Het buffet en de vele à la carterestaurants hebben een gevarieerd aanbod van zowel lokale specialiteiten als internationale lekkernijen. De getalenteerde chef-koks bereiden met passie en gebruik van verse lokale ingrediënten de meest verrukkelijke gerechten, waardoor gasten keer op keer van heerlijke maaltijden kunnen genieten. Bovendien bieden de meeste van deze hotels een exclusief gastronomisch restaurant voor gasten van 12 jaar en ouder, evenals een uitgebreide selectie bars om aan ieders smaak te voldoen.

Meerwaarde voor de Griekse eilanden

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “We zijn trots om deze samenwerking aan te kondigen. Onze klanten zoeken kwaliteit en waarderen uitstekende service en lekker eten. De Grecotel keten voldoet perfect aan deze wensen. Het feit dat we alle hotels aan ons aanbod toevoegen op de bestemmingen waarop we vliegen, is echt een aanwinst voor onze zonvakanties op de Griekse eilanden.”

Nu boekbaar voor zomer 2024

Yorg Bonami, Sales & Marketing Manager BENE bij Grecotel: “We zijn zeer blij dat Corendon voortaan één van onze partners wordt op de Nederlandse & Belgische markt. En dat met een zeer uitgebreid aanbod van maar liefst 15 van onze hotels! Er vroeg bij zijn is de boodschap, want de boekingen voor zomer ’24 lopen als een trein!”

Meer weten over het aanbod van Grecotel? Bekijk het complete aanbod via www.corendon.nl/grecotel.

Plaats een reactie