Transavia vliegtickets winterseizoen 2023/2024 nu boekbaar

Wil je aankomende winter op reis en ben je op zoek naar vliegtickets? Vanaf nu kun je bij Transavia de vliegtickets voor het winterseizoen 2023/2024 boeken. Cultuur of actie, zonnig of winters, modern of historisch… De keuze is aan jou. Geniet van de winterzon op de Canarische Eilanden of zoef van de piste af in je favoriete skigebied. Ga op ontdekkingstocht in een nieuwe stad, zoals Athene of Reykjavik, of bezoek je favoriete stad opnieuw.

Nu op z’n goedkoopst

De vliegtickets bij Transavia zijn het goedkoopst als je deze zo vroeg mogelijk boekt. Hoe later je boekt, des te duurder de tickets worden. De goedkoopste vliegtickets van Transavia hebben een vanaf-prijs van 64 euro per persoon (enkele reis). Daar komen geen boekingskosten bovenop. De laagste prijzen gelden voor de zogenaamde Basic-tickets. Zaken als priority boarding, vooraf je stoel reserveren, het sparen van XP voor Flying Blue en het meenemen van ruimbagage zit niet ingegrepen in dit tarief. Wil je de grootste vrijheid qua wijzigen, de beste stoelen in het vliegtuig uit kunnen kiezen en een koffer meenemen? Kijk dan naar de duurdere Max-vliegtickets van Transavia.

Betaalbaar naar de wintersport

Voor een spotprijs vliegen naar Innsbruck, Salzburg, Grenoble of Genève met als doel om lekker te gaan skiën of snowboarden? Wie nu een vliegticket naar de wintersport bij Transavia boekt, die is waarschijnlijk minder kwijt aan het vliegen dan aan de alsmaar duurder wordende skipas. Vanaf 64 euro per persoon vlieg je de komende winter naar de populaire wintersportgebieden.

Voordelig naar de zon?

Kies je liever voor de winterzon om wat warmte en vitamine D op te doen in de winter? Transavia vliegt in het winterseizoen 2023/2024 weer naar geweldige vakantiebestemmingen zoals Gran Canaria, Tenerife, Malaga en Alicante. Ook hier geldt dat de goedkoopste tickets naar de zon starten bij 64 euro. Daar kocht je de afgelopen winter soms nog geen 20 kubieke meter aardgas voor om je huis te verwarmen.

Dit is het moment om te boeken

Vliegtickets voor het winterseizoen 2023/2024 zijn nu te boeken op transavia.nl
Wees er snel bij, want de prijzen voor populaire data (denk aan de kerstvakantie en de krokusvakantie) kunnen snel op gaan lopen.

Plaats een reactie