De 5 beste stranden van Curaçao

Curaçao heeft een prachtig landschap vol met spectaculaire stranden waar je heerlijk van de zon kunt genieten. De beste stranden op het eiland hebben witte zandstranden, kleurrijke koraalriffen en helderblauwe zee. Hieronder staan de 5 beste stranden van Curaçao.

De eerste in onze top 5 is Knip Beach. Dit is een van de meest populaire stranden op het eiland. Het strand heeft prachtig wit zand en een kleurrijk koraalrif waar je heerlijk kunt snorkelen. Er zijn ook veel restaurants en bars waar je kunt genieten van de lokale lekkernijen.

De tweede plek in onze top 5 is Cas Abou Beach. Dit is een rustig strand dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te ontspannen. Het strand heeft een prachtig wit zand en een helderblauwe zee, dus je kunt hier heerlijk zwemmen en snorkelen.

Op de derde plaats hebben we Daaibooi Beach. Dit is een mooi strand met een kleurrijk koraalrif en een helderblauwe zee. Ook hier kun je heerlijk zwemmen en snorkelen. Er is ook een klein restaurant waar je wat te eten kunt krijgen.

Vierde in onze top 5 is Mambo Beach. Dit is een van de populairste stranden op het eiland. Het strand heeft prachtig wit zand en een kleurrijk koraalrif, waar je heerlijk kunt snorkelen. Er zijn ook veel bars en restaurants waar je kunt genieten van de lokale lekkernijen.

Tot slot is er Playa Forti. Dit is een prachtig strand met wit zand, een kleurrijk koraalrif en helderblauwe zee. Er zijn ook veel restaurants en bars, dus je kunt hier genieten van de lokale lekkernijen.

Beste reisperiode

De beste tijd om Curaçao te bezoeken om te genieten van de prachtige stranden is tussen november en januari. Tijdens deze maanden heeft het eiland een aangename temperatuur en de zee is helder en rustig waardoor je heerlijk kunt zwemmen en snorkelen. Ook is de luchtvochtigheid laag, dus je kunt comfortabel buiten rondlopen.

Plaats een reactie