Gratis naar Aquaventure in Dubai

Waterpark Aquaventure is een van de absolute topattracties van Dubai. Dagelijks passeren duizenden bezoekers de poorten van dit geweldige attractiepark. Een dagkaart voor Aquaventure kost je met de huidige dirham-euro-wisselkoers normaal zo’n 80 euro per persoon. Wie nu een vliegticket bij Emirates boekt en tussen 5 augustus en 15 oktober naar Dubai vliegt, die kan een gratis dagpas voor Aquaventure Waterpark krijgen. 

Zo ontvang je jouw gratis entreekaart voor Aquaventure

Ga naar de website van Emirates en zoek daar naar een vliegticket naar Dubai. Boek vóór 21 augustus 2022 je vlucht online met de promotiecode AQUADAY en reis vervolgens tussen 5 augustus en 15 oktober 2022 naar Dubai. Emirates mailt je een unieke referentiecode. Die code moet je vervolgens bij Aquaventure Waterpark bij Atlantis, The Palm kunt laten zien om de eendagspas voor Aquaventure te ontvangen.

Ook voor stop-overs in Dubai

Dubai hoeft niet persé je eindbestemming te zijn om aan deze actie deel te nemen. Ook als je een ticket boekt naar een verdere bestemming met Dubai als stopover (minimaal 15 uur in Dubai), ontvang je een dagpas voor Aquaventure.

Plaats een reactie