Vakantiehuizen Friesland enorm in trek

Wil je een huisje huren in Friesland? Dan wordt de kans steeds groter dat je er naast grijpt. Zeker nu de schoolvakanties voor een deel van de Nederlanders beginnen aan het einde van deze week. Combineer dit de problemen op de luchthavens en met de weersverwachtingen die voor volgende week tropisch weer voorspellen voor Nederland en je hebt alle ingrediënten in huis voor een run op vakantiewoningen in Nederland. Nu merk je sowieso al dat bij problemen voor buitenlandse vakanties er gemakkelijker een vakantie in eigen land geboekt wordt. Daar is nu zeker sprake van. Het reizen richting de populaire buitenlandse bestemmingen is dit jaar duurder en lastiger dan normaal. De Zwarte Zaterdagen lijken zwarter dan ooit te worden en we hoeven je niet te vertellen over de problemen die de luchtvaart momenteel ervaart door personeelsgebrek op luchthavens.

Topjaar

Voor de aanbieders van accommodaties in Nederland lijkt het weer een topjaar te worden. Steeds meer Nederlanders en buitenlandse toeristen proberen hun vakantie in Nederland te boeken. Inmiddels is het lastig geworden om voor de komende weken nog iets te boeken. Met name Friesland lijkt populairder dan ooit te zijn. De weersvoorspellingen zullen daar ongetwijfeld hun steentje aan bijdragen. De weermannen voorspellen dat het in de loop van volgende week tropisch warm kan gaan worden. Amerikaanse weermodellen hebben het zelfs over 40 graden of meer. De kans dat dat gebeurt, is klein. In de praktijk is juist Friesland tijdens dat soort hete periodes ideaal. De noordelijk gelegen provincie is meestal enkele graden koeler dan de zuidelijke provincies. Tel daarbij op dat het tijdens zomerse dagen heerlijk vertoeven is op de vele wateren in Friesland en je begrijpt waarom men juist volgende week daar wil zijn.

vakantiehuis in Warns

Niet veel meer beschikbaar

Wil je de komende weken nog naar Friesland op vakantie? Dan wensen we je veel succes toe bij het zoeken van een beschikbare accommodatie. Wij zagen vanochtend dat er nog wat beschikbaarheid is van vakantiehuizen in het pittoreske plaatsje Appelscha. Bij natuurhuisje.nl zagen we ook nog een leuk natuur(boot)huisje in Warns. De door ons gespotte prijs van € 1325,- voor een week valt gezien de accommodatie zeker mee. Wie goed zoekt, die zal nu nog wel iets kunnen vinden in Friesland. Wij verwachten dat de komende dagen het aanbod van beschikbare huisjes in Friesland wel snel zal afnemen.

Plaats een reactie