Nieuwe TIME TO SMILE appartementen op Tenerife

Tussen het vakantie-aanbod op Tenerife kun je nu een nieuwe accommodatie vinden: de TIME TO SMILE Ohasis appartementen in Los Cristianos. Vanaf 1 april exclusief in het aanbod van TUI, de marktleider in Nederland op het gebied van pakketreizen.

De moderne appartementen op dit complex zijn onlangs prachtig gerenoveerd. Een ideaal en ruim verblijf voor zowel gezinnen als koppels. Inclusief alle voordelen van het TIME TO SMILE concept met:
–          De vrijheid van je eigen appartement met ruim balkon/zitje
–          Modern design en aandacht voor details
–          Luxe inloopdouche en langere bedden
–          Complete keuken met moderne apparatuur

Het heerlijke strand van Los Cristianos, de winkels en de horeca vind je op loopafstand. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie binnen handbereik. En wist je al dat de zon in Los Cristianos ongeveer 3000 uur per jaar schijnt? Zelfs in de winter is het heerlijk vertoeven. Dat komt omdat Los Cristianos in het zonnige zuiden van Tenerife ligt. Daar is het vrijwel gegarandeerd lenteachtig of zomers.

het zwembad

Mooie aanbieding

TUI heeft nu een geweldige aanbieding. Je kunt een achtdaagse vakantie in een TIME TO SMILE Ohasis appartement vieren vanaf € 444,- per persoon. Dit is inclusief de vlucht vanaf Rotterdam naar Tenerife. De vanaf-prijs is nu boekbaar voor vertrek op zondag 15 mei 2022 en is exclusief boekingskosten en bijdrage voor het Calamiteitenfonds. Die zijn € 37,50 en € 2,50 per boeking. De prijs is op basis van twee personen op een tweepersoonskamer.

Bekijk de TIME TO SMILE Ohasis aanbieding op TUI.nl

luxe appartement

heerlijk chillen

Plaats een reactie