Unieke pakketreis naar Grand Prix van Bahrein

Moedig Max aan in Bahrein! In maart start het Formule 1 seizoen weer. De aftrap van een ongetwijfeld weer spannende strijd om het kampioenschap wordt gegeven in Bahrein. En jij kunt daar bij zijn. TUI biedt een vijfdaagse ‘Gran Prix Bahrein’-reis aan. Je vliegtickets, verblijf in een viersterrenhotel en toegangskaarten voor de Gulf Air Bahrain Grand Prix 2022 zijn inbegrepen. De transfers op zaterdag 20 maart en zondag 21 maart van het hotel naar het circuit zijn inbegrepen in het pakket. Deze reis naar Bahrein biedt jou de kans om Max Verstappen en de andere coureurs aan te moedigen.

De reis wordt uitgevoerd met rechtstreekse vluchten van TUI fly. Je vliegt op gunstige tijden van en naar Bahrein. De heenreis is op donderdag 17 maart 2022. Er wordt dan om 9:00 uur vertrokken vanuit Amsterdam. De aankomst in Bahrein is om 17:00 uur voorzien (lokale tijd). Terugvliegen doe je op maandag 21 maart om 12:00 uur, met aankomst om 17:25 uur op Schiphol.

Toegangskaarten

Driedaagse entreetickets voor tribune ‘University’ zitten inbegrepen in de prijs. Vanaf deze overdekte tribune heb je een goed uitzicht op de eerste bocht waar de coureurs elkaar proberen in te halen. Tegenover de tribune staat een groot scherm om de race op te kunnen volgen. Voor een meerprijs van 80 euro per persoon heb je een plaats op de tribune met een goed uitzicht op bocht 1. Daar zit je bovenop de actie, want dit is de plek waar geregeld inhaalacties gemaakt worden. Voor een meerprijs van 160 euro per persoon kun je plaatsnemen op de ‘Batelco’ tribune. Deze plek biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de achterkant van het circuit. Hierdoor kun je vanaf deze tribune een groot deel van het circuit bekijken. De stukken van de race die je niet kunt zien, kun je volgen op het grote scherm dat hier opgesteld staat.

Verblijf

Je overnacht in het viersterren Arman Hotel. Dit comfortabele hotel ligt op een half uurtje rijden van het circuit. Het hotel heeft 4 restaurants, waarvan 1 buffetrestaurant en 3 a-la-carte restaurants. De drie bars zorgen ervoor dat je in de avonduren lekker van een drankje kunt genieten. De gratis wi-fi, zowel in de openbare ruimtes als op de kamer, zorgt voor de nodige verbinding met het thuisfront.

Het woestijnklimaat van Bahrein zorgt ervoor dat het in maart vaak aangenaam warm is. Denk aan middagtemperaturen van ongeveer 25 graden. Heerlijk weer om tussendoor een duik te nemen in het buitenzwembad van het hotel.

Pakketprijs nu vanaf 1199 euro per persoon

Deze heerlijke sportreis naar de Grand Prix van Bahrein is nu te boeken vanaf € 1199,- per persoon.

Voor dit geld krijg je:

  • entreeticket 3 dagen voor de Grand Prix van Bahrein
  • rechtstreekse retourvlucht tussen Amsterdam en Bahrein
  • 4 hotelovernachtingen in het viersterren Arman Hotel
  • 4 keer ontbijt
  • 2 keer retourtransfers tussen het hotel en het circuit

Beperkte beschikbaarheid

Het gaat hard met deze Formule 1-reizen. De reis met het Ibis Seef Manama hotel is al niet meer beschikbaar. Voor de reis met het Arman Hotel geldt dat deze te boeken is zolang er plek is.

Bekijk deze reis op TUI.nl

Plaats een reactie