Fietsbeurs 2015

Een hippe naam voor een beurs die al heel wat jaartjes meegaat, de fietsbeurs is al een paar jaar geleden omgedoopt tot Bikemotion Benelux. Fietsen is namelijk  namelijk tegenwoordig erg populair en dat komt in zekere mate door de komst van de e-bike.

De fietsbeurs vindt net als de voorgaande jaren plaats op en in het jaarbeurs complex, de diverse hallen zijn weer volgepakt met standhouders waaronder de grote fietsmerken. Deze tonen op de beurs alle noviteiten en nieuwe modellen voor het komende jaar.

Fietsvakanties ongekend populair

De fiets is tegenwoordig meer dan alleen een tweewieler om mee naar de stad, school of station te fietsen. Tegenwoordig is de fiets een onderdeel van een meerdaagse vakantie. Of dat nu de Utrechtse Heuvelrug is, een fietstocht door langs de Donau van Passau naar Wenen of een meerdaagse fietstocht door Azië. Voor iedere reisvorm is wel een gespecialiseerd reisbureau te vinden.  Deze kun je dan ook op de BikeMotion beurs vinden.

Clinics

Een nieuwe trend op beurzen is dat je kunt meedoen met de pro’s. Bekende en minder bekende fiets experts leggen je uit hoe je het beste je fiets kunt onderhouden, wat goede voeding is en wat de beste fietstechnieken zijn. Verder kun je de nieuwste fietsen testen, of dat nu een hybride fiets is of de nieuwste trend  e-bikes waarmee snelheden tot 45 km/h gehaald kunnen worden.

Openingstijden en toegangskaarten

De beurs wordt zoals gezegd gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht, de beurs begint op 16 oktober en de laatste dag is op 19 oktober.  Op de eerste dag is de beurs gelijk tot 21.00 uur geopend.

Koop je kaartje online via deze website en je bespaart direct 3 euro per kaartje, bovendien hoef je niet in de rij voor de kassa van de jaarbeurs te staan.   De prijs voor een online dagkaart is€ 12,50 en aan de kassa betaal je € 16,00

 

Plaats een reactie