Travel gadgets Struisvogel 2.0

Ik ben gek op gadgets, en ik kan nooit slapen in een vliegtuig een bus of een trein. Ik dommel weg maar op het moment dat ik echt slaap krijg dan schiet in eens weer wakker. Volgens mij ben ik niet de enige met dit probleem want regelmatig zie ik mede reizigers wegdommelen en dan abrupt weer waker schrikken. Brrr, ik haat dat gevoel en nog erger het lijkt wel alsof je er alleen maar meer slaap door nodig hebt.

Vandaag kreeg ik een nieuwsbrief van de online gadget winkel Fonq, naast leuke dingen voor de keuken en tuin hebben zij ook een groot assortiment aan reisgadgets.

De gadget viel mij gelijk op, en ik ben benieuwd of het werkt, de Studio Banana Ostrich Pillow is namelijk de oplossing voor powernaps, slapen in een vliegtuig en bus nu kan het zonder dat je last hebt van het knikkebollen en het per ongeluk in slaap vallen op de schouder van je buurman/vrouw.

Studio Banana maakt trouwens meer leuke reisgadgets, voor een indruk moet je echt eens op de website kijken van deze leuke ontwerpers.

Plaats een reactie