Als eerste van de piste


De echte wintersporter weet ondertussen wel dat de pistes tot lunchtijd in top conditie zijn, het nachtelijke werk van de piste preparateurs met de machtige pistebully’s wordt in luttele uren door de vele skiers en snowboarders grondig verpest. Aan het eind van een mooie skidag zijn de meeste pistes dan ook veranderd in een waar slagveld. IJzige vlaktes, sneeuwbulten en diepe sporen zijn vaak het resultaat van een drukke dag op de pistes.
Dit jaar openen diverse Oostenrijkse skigebieden echter eerder de liften dan gebruikelijk. Voor de zogenaamde VIP gasten gaan sommige liften al om 8 uur!! ’s ochtends open. Samen met het liftpersoneel ga je naar boven en ben je als eerste op de pistes aanwezig. Wat je dan ziet is een nieuwe witte ribcord broek, de prachtig geprepareerde piste ligt als een fluweelzachte deken voor je klaar.
Meer informatie over deze speciale VIP behandeling vindt je op alles over Oostenrijk. tevens vindt je op deze site een handig overzicht met de langste pistes van Tirol. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 11 kilometer lange afdaling. Als dat geen genieten is.

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren