sterren spotten op luxe vakantieplekjes

Dat internationale sterren niet in een goedkoop all-inclusive hotel in Turkije of een simpel appartementje in Torremolinos zitten is een publiek geheim. De echte supersterren tref je niet laveloos aan in de een of andere apres-skibar in Griekenland of aan de bingotafels van Benidorm. Nee, de rijken der aarde tertoeven liever in luxe bestemmingen zoals de Malediven, Miami Beach of Barbados. Als ze op wintersport gaan verkiezen ze het mondaine Aspen boven de skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk. Het persbricht dat de hotelboekingssite Hotels.com vandaag rondstuurde vertelt ons waar je celebs zoals Beyonce, Justin Timberlake en Oprah Winfrey tegen het lijf kunt lopen.


Het volledige persbericht:
Veel beroemdheden brengen de feestdagen door in een zonnige tropische bestemming. Ben je dit jaar ook van plan de glühwein bij de kerstboom in te ruilen voor een cocktail onder een palmboom? Boekingssite Hotels.com stelde een lijst samen met de populairste celebrity hotspots. Waar moet je zijn om Kerst en Oud & Nieuw te vieren tussen de rich and famous?
St. Barts
Beyonce en Jay-Z brachten de kerstdagen van 2010 door aan boord van het luxejacht ‘Galaxy’, waarmee zij afmeerden aan de kust van het Caribische eiland St. Barts. Het stel huurde het jacht naar verluid voor een slordige 200.000 dollar per week. Ook Orlando Bloom vierde de kerst vorig jaar onder de brandende zon van St. Barts. Samen met topmodel Miranda Kerr verbleef hij op een jacht van de Russische oliemiljardair Roman Abramovitch. Hotels.com biedt een aantal luxe accommodaties aan in dit gebied, waaronder het betaalbare Radisson Blu resort Marina & Spa St. Martin.
Miami Beach
Miami’s South Beach is dé plek voor legendarische kerst- en nieuwjaarsfeesten. Jaarlijks genieten tientallen modellen, miljonairs en andere bekende gezichten van zonnig Florida. Wellicht ontmoet je Lady Gaga of Justin Timberlake op 31 december rond middernacht op de dansvloer. Tijdens het joggen op het strand kun je Owen Wilson of Craig David tegen het lijf te lopen. Zij bezitten beide een appartement in Miami. Krijg je geen slaapplaats aangeboden van een celeb? Het driesterren Penguin Hotel op de bekende Ocean Drive boulevard is een leuk en voordelig alternatief.

Barbados

Barbados is al jarenlang een geliefd vakantieoord. Sir Cliff Richard bezit er een villa en ook Wayne Rooney heeft er een onderkomen van een kleine vijf miljoen pond. Vanwege voetbalverplichtingen zal Rooney de kerst echter niet op het Caribische eiland doorbrengen. Dat geldt waarschijnlijk ook voor voetballegende en presentator Gary Lineker, die onlangs op het eiland werd gespot met zijn vrouw Danielle. Oprah Winfrey en Bill Gates investeerden ook in ontroerend goed op Barbados. Heb je niet gespaard voor een overnachting in het exclusieve vijfsterren Sandy Lane hotel? In het driesterren Amaryllis Beach Resort overnacht je voor een feestelijke prijs.
Malediven
Op de Malediven start je het nieuwe jaar gegarandeerd in stijl. Deze eilandengroep, waar Kate Perry onlangs in het huwelijksbootje stapte met Russel Brand, is een favoriete bestemming van talloze sterren. Sir Paul McCartney, Fergie, Beyonce, Dita von Teese, Kate Moss, Roger Federer, Tom Cruise en Katie Holmes vierden al eens kerst op één van de bijzondere Caribische koraaleilanden. Overnacht in het vijfsterren Anantara Dhigu Maldives en je zult leven als een beroemdheid.
Aspen
Niet alle sterren kiezen voor tropisch warme feestdagen. Aspen, dat ook wel bekend staat als Hollywood On Ice, is al jaren een populaire bestemming onder celebrities die een witte kerst willen vieren. Is het niet op de piste, dan zijn de sterren wel bij een van de vele juweliers in dit chique ski resort te vinden. Paris Hilton, Sarah Jessica Parker en Jack Nicholson zijn regelmatig gespot in Aspen, net als Goldie Hawn en dochter Kate Hudson. Het driesterren Hotel Aspen is stijlvol en betaalbaar.

Plaats een reactie