Nog 4 weken en de Utrechtse jaarbeurs verandert weer in een mega spektakel op vakantiegebied met het Thema: “Onvergetelijke vakanties” op de Vakantiebeurs ontmoet u mensen die afkomstig zijn uit één van de honderden deelnemende vakantiebestemmingen. Dat maakt de Vakantiebeurs 2011 zo bijzonder en uw bezoek een ervaring om nooit te vergeten. Meer dan 1.400 exposanten staan voor u klaar om u alvast in vakantiestemming te brengen.
Vanzelfsprekend zullen wij van http://vakantie.paginablog.nl u de komende tijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en proberen om op één van de eerste dagen al een sfeer impressie te geven van al het moois wat er te zien is.
De voorverkoop van de kaarten is ondertussen ook al enige dagen op gang, dit voorkomt lange wachtrijen aan de kassa bij de Jaarbeurs en het mooiste komt nog, de kaarten zijn ruim vijf euro goedkoper dan aan de kassa. Dit jaar introduceert de vakantiebeurs de middagkaart, deze kaart is € 2,50 goedkoper dan een dagkaart en biedt vanaf 13:45 toegang tot de beurs. Het loont dan wel de moeite om vooraf even te kijken in welke hal uw favoriete vakantieland haar stand heeft opgebouwd.
Kaarten bestellen doe je hier of klik op de onderstaande banner.