Eliza was here verovert België

Vakantievieren in sfeervolle accommodaties in een groene en rustige omgeving of nabij het strand, ver weg van toeristengetto’s, hotelkamerfabrieken, stampende disco’s en massa’s andere vakantiegangers? Dan is het vakantieaanbod van de nieuwe online reisorganisatie Eliza was here zeer geschikt. Deze online reisorganisator specialiseert zich in het aanbieden van betaalbare vakantieadresjes naar authentieke landhuizen, boerderijen, finca’s en andere bijzondere vakantieaccommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. De organisatie is sinds 2004 actief op de Nederlandse markt en biedt winterzon– en zomerzonvakanties aan rond het Middellandse Zee gebied en de Canarische eilanden ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf,’ aldus het credo van de reisorganisatie. Na het succes van deze vakantieformule in Nederland, betreedt Eliza was here nu de Belgische markt met een op Belgische consumenten gerichte website en een eigen kantoor in Antwerpen (Deurne). De pakketreizen van Eliza was here bestaan uit vlucht, verblijf en steeds een huurwagen.

Ver weg van frietkot
Op dit moment staan de 2010 zomervakanties van Eliza was here online op www.elizawashere.be. Bestemmingen die worden aangeboden zijn Algarve, Andalusië, Corfu, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesos, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Bij veel mensen roepen deze zonbestemmingen vaak associaties op met massatoerisme – dat is niet helemaal terecht,’ aldus Eliza was here directeur Koen Everink. ‘Weg van overvolle oorden, de gebaande paden, hotelfabrieken en frietkotten wemelt het er van rustige gebieden waar je niet over andere toeristen struikelt en dáár zitten wij.’ In het vakantiepakket zit daarom altijd een huurauto zodat men kan gaan en staan waar men wil. Afhankelijk van de bestemming vliegt men vanaf Brussel, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Amsterdam en Niederrhein (Weeze).
Makkelijke zoekfunctie
De reisorganisatie ontleent haar naam aan de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij deelt haar persoonlijke ervaringen en indrukken van de regio en de accommodaties met de webbezoeker. Het zoeken naar de ideale vakantieaccommodatie(s) gaat makkelijk. Men kan snel in het volledige aanbod zijn voorkeur selecteren via criteria als bestemming, aantal dagen, maximum prijs, vertrekmaand en -luchthaven, aantal sterren van de accommodatie en afstand tot het strand. Na het aanvinken van de persoonlijke voorkeuren verschijnt een lijst met accommodaties die aan de gevraagde wensen voldoen.
Ongecensureerde eerdere ervaringen
Ervaringen, tips en zelfs foto’s van vakantiegangers die eerder in Eliza was here accommodaties verbleven zijn eveneens op de website te lezen. Positieve ervaringen, maar ook teleurgestelde reacties worden ongecensureerd geplaatst. Voor iedere bestemming wordt eveneens de weersverwachting voor de komende twee weken getoond alsmede de gemiddelde maandtemperaturen.
Belgische reisvoorwaarden
Op de website www.elizawashere.be vindt men beschrijvingen, prijzen en foto’s van alle accommodaties. Men ziet direct of de gezochte accommodatie in een bepaalde periode nog beschikbaar is. De getoonde prijzen voor vliegvakanties zijn per persoon en inclusief verblijf, vlucht, autohuur en veelal ontbijt. Naast vliegvakanties biedt Eliza was here autovakanties aan. De reisorganisatie is onder de naam Travel Trex aangesloten bij de ABTO, de Geschillencommissie Reizen, het Garantiefonds Reizen en Becommerce, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen. Vakanties van Eliza was here worden niet via de reisagent verkocht.
Uitgebreide informatie over de accommodaties en de bestemmingen vindt men op www.elizawashere.be. Het kantoor van Eliza was here is bereikbaar via in**@el*********.be en telefonisch op weekdagen van 09.00 uur – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur via het nummer 070 – 35 00 50.

Plaats een reactie