Dertig ton sneeuw, een heuse ski helling, een oefenpiste, een gezellige après ski bar en dat allemaal in onze Hofstad Den Haag. Komend weekend (7 en 8 november) strijkt het snow event van het Oostenrijks verkeersbureau neer op het het Spuiplein in Den Haag. Naast een 4 meter hoge en 18 meter lange mobiele ski piste die wordt voorzien van 30 ton!!! echte sneeuw nemen de Oostenrijkers ook nog een paar paarse Milka koeien mee.

Samen met de Nederlandse touroperator Vrij Uit komt het verkeersbureau naar Den Haag, naast de nodige winterse attracties en typische Oostenrijkse versnaperingen zoals Kaiserschmarrn presenteren de Oostenrijkse Ski gebieden zich; onder andere dev regio’s Tirol, Ötztal, Schladming-Dachstein en de Salzburger Ski amade presenteren hier zich als wintersportplaats voor zowel de beginnende als gevorderde skiër of boarder.
Vanzelfsprekend is de Nederlandse Ski Vereniging ook van de partij en zal een team van de wintersport community SnowRepublic uitleg geven over haar website.