Griekenland actie Transavia

Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft een speciale actiepagina en een radiocommercial ingezet om mensen te overtuigen om te gaan nazomeren in Griekenland.
Via een speciale kaart van Griekenland op hun site kun je direct per bestemming zien met welke reisbureau’s en touroperators er samengewerkt wordt. Ook voert de luchtvaartmaatschappij een campagne door middel van commercials op de radiozenders Radio 538, 100% NL, Sky radio, Veronica en een aantal regionale zenders. Deze commercial die tot en met 14 september te horen is gaat volgens Travelecademy als volgt:
De radiocommercial start met Sirtaki-muziek om in de stemming te komen. En vervolgens begint Maxim Hartman redelijk rustig te vertellen op het dan nog het langzame deel van de Sirtaki. Terwijl de bestemmingen worden genoemd, gaat de muziek steeds sneller en wordt er dus ook steeds sneller gepraat.
‘Mmm, je zou nu ook op een zonnig terras kunnen zitten in Chania, Chios, Corfu, Heraklion, Kalamata, Karpathos, Kavala, Kefalonia, Kythira, Lefkas, Lesbos, Mykonos, Rhodos, Samos, Santorini, Skyathos, Skiros, Thessaloniki, Volos, Zakynthos…’
De muziek stopt abrupt.
‘…of Kos!’
De muziek start weer langzaam in.
‘Ga nu naar je reisbureau of touroperator en boek een heerlijke Griekse nazomervakantie. En transavia.com brengt je er rechtstreeks naar toe. Wat doe je hier nog?’

Plaats een reactie