Maandag 3 augustus zal Sudtours haar nieuwe winterzonbrochures voor winter 2009/2010 presenteren met een uitgebreid aanbod van bestemmingen én accommodaties. In plaats van één wintergids biedt Sudtours dit jaar maar liefst 4 complete brochures.
Voor de komende wintermaanden heeft Sudtours 4 complete brochures met, naast interessante accommodaties, volop informatie over de bestemmingen:
– Sudtours Winterzon 2009/2010 Spanje/Portugal
– Sudtours Winterzon 2009/2010 Gambia
– Sudtours Winterzon 2009/2010 Egypte
– Sudtours Overwinteren 2009/2010 (reeds verkrijgbaar)


Met uitgebreide praktische informatie, persoonlijke reiservaringen van de medewerkers van Sudtours en prachtige foto’s komt de vakantiestemming er zeker in.
Christian Bovenhorst, Manager Retail bij Sundio Group waar Sudtours deel van uitmaakt: ‘“Dit is het teken dat we geloven in het merk Sudtours en ook zeker van plan zijn deze koers voort te zetten. Ondanks de lastige periode waar de markt zich momenteel in begeeft. Wij geloven er in ieder geval in.”
Uitgebreid aanbod voor de wintermaanden: Egypte en Gambia
Het aanbod van bestemmingen en accommodaties is dit winterseizoen verrassender dan ooit. Met aparte brochures voor de bestemmingen Egypte en Gambia wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar andere winterzonbestemmingen dan het vertrouwde Zuid Europa.
Egypte, het land van de verbluffende cultuur en prachtige onderwaterwereld is uitermate geschikt voor een winterzonvakantie. Sudtours biedt in Egypte aangename hotels in Hurghada, El Gouna en Makadi Bay. Ook biedt Sudtours schitterende hotels in Sharm el Sheikh.
In Gambia maken de mooie stranden, adembenemende natuur en een supervriendelijke bevolking, het tot een fantastisch vakantieland. Met Sudtours is een verblijf mogelijk in de toeristische badplaatsen Kololi en Kotu. Voor rustzoekers biedt Sudtours de plaatsen Brufut of Bijilo.
Uiteraard biedt Sudtours ook een aparte brochure met de bekende zuidelijke Costa’s, de Canarische Eilanden en de Portugese Algarve. En voor overwinteraars is zelfs een speciale Overwinteren 2009/2010 brochure samengesteld. Deze brochure is sinds april uit.