Ook zonder op vakantie naar Griekenland te gaan is het mogelijk om “in touch” te blijven met het land. Door de Griekse radio- en televisiezenders ook in Nederland te beluisteren en te bekijken blijf je toch het hele jaar door op de hoogte van wat er in Griekenland leeft en speelt. Ook is het een handige manier op je kennis van de Griekse taal up-to-date te houden of te verbeteren.
Ontvangen van deze zenders per satelliet is helemaal niet zo moeilijk. Met behulp van een kleine schotel met vrij zicht op het zuiden en een eenvoudige satellietreceiver tover je in no-time (gratis) een stukje Griekenland in je huiskamer.


Meer weten? Speciaal voor dit onderwerp is er sinds kort een “Grieks-tv Forum” waar hobbyisten met alle plezier uitleggen hoe één en ander in z’n werk gaat. Ook in Griekenland wonende Nederlanders en Vlamingen kunnen hier terecht met vragen en/of ervaringen over de ontvangst van Nederlandse / Vlaamse radio en televisie in Griekenland.
Daarnaast ondersteund het forum nog tal van andere technische Griekenland-gerelateerde onderwerpen zoals Telefonie, Internet, DVB-T, Navigatiesystemen en Geocaching.
Welkom op het Griekse-tv forum
http://www.wageral.nl/grieksetv-forum/