RIU presenteert deze zomer het RIU Cyprus Resort ontstaan door samenvoeging van twee RIU hotels op Cyprus. Het nieuwe complex met gerenoveerde faciliteiten is het eerste complex met all-inclusive service en een discotheek van het land
Het is het resultaat van een uitgebreide renovatie van de hotelvoorzieningen van twee bestaande hotels, die afgelopen winter is uitgevoerd. Door de samenvoeging van de hotels Riu Cyprus Maris en Riu Cyprus Bay is er een uniek aanbod voor de vakantieganger ontstaan. Het grondig gerenoveerde complex ligt direct aan het strand van het dorpje Paphos, in het zuidwesten van Cyprus. Het resort heeft spectaculair veel te bieden: 452 kamers, 5 bars, 2 buitenzwembaden, 2 kinderzwembaden, een verwarmd zwembad, een speeltuin en 2 conferentiezalen, naast andere faciliteiten.


Een belangrijk onderdeel van de verandering is de complete renovatie van de kamers, die nu zeer modern en functioneel zijn ingericht. Ook het gastronomische aanbod is uitgebreid. Naast de twee hoofdrestaurants kunnen gasten nu gebruik maken van de Cypriotische Taverne, een restaurant met traditionele Cypriotische specialiteiten.