Dat deze touroperator zich specialiseert in het aanbieden van rustige en ver-weg-van-de-bewoonde-wereld vakantieadressen mag blijken uit de vier jongste aanwinsten. Je moet er wat voor over hebben om er te komen. Eerst een aantal trappen afdalen, dan met de lift zo’n 250 meter omlaag langs een loodsteile rotswand, door een tunneltje en via een wandelpad bereik je een van Eliza was here nieuwe accommodaties in Zuid Madeira: Fajã dos Padres of in goed Nederlands ‘Avonturiers opgelet!’, een vakantieverblijf met enkele appartementen pal aan zee.


Verderop langs de zuidwest kust van Madeira biedt Eliza een ander kleinschalig viersterren hotel aan met eveneens adembenemend uitzicht op zee: Engenho Velho oftewel ‘Alles wat je je wensen kan’. In Sicilië hebben ze een luxe landhuis aan het aanbod toegevoegd en in Mallorca kan men in een zeer bijzondere finca logeren met een sfeer van de 15e eeuw maar met het comfort van deze eeuw. De reisorganisatie specialiseert zich in het aanbieden van betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. Alle reizen zijn inclusief verblijf, vlucht en huurauto. Bestemmingen die Eliza was here aanbiedt zijn Portugal, Madeira, Malta, Kreta, Corfu, Andalusië, Tenerife, Mallorca, Gran Canaria, Sicilië en Sardinië. De vakanties zijn niet via het reisbureau te boeken, alleen via de website www.elizawashere.nl of telefonisch.

Mallorca

Voor een echte verwenvakantie is een schitterende 4-sterren Son Manera in centraal Mallorca een goede keuze want het biedt ‘the best of both worlds’. Zeer grote kamers met alle moderne faciliteiten waaronder sauna’s, Turks stoombad, jacuzzi, schoonheids-behandelingen, massage, zwembad, fitnessruimte, etc. in een historische ambiance. Behalve Son Manera heeft Eliza was here op Mallorca keuze uit acht andere accommodaties.
Sicilië
Azienda Borgata Baldazza: alleen al de naam van dit luxueus resort ademt grandeur uit. Het landhuis is stijlvol gerenoveerd tot een van de meest luxueuze hotels op het eiland en ligt ten noorden van de Etna. De hotelkamers zijn ruim en stijlvol ingericht en het enorme zwembad biedt in de zomer verkoeling. Het totale Eliza aanbod in Sicilië staat nu op dertien.
Meer info: www.elizawashere.nl