BungalowS.nl succesvol

Slechts anderhalf jaar na de lancering van BungalowS.nl, werd begin oktober van dit jaar de 100.000ste boeking gemaakt. De 100.000ste boeker werd door BungalowS.nl verrast met een splinternieuwe Batavus-fiets. BungalowS.nl is onderdeel van Bookit, bekend van o.a. het succesvolle Weekendjeweg.nl.
Het record aantal boekingen verbaast Marianne Baars, managing director van Bookit, niet: “Bungalowparken zijn steeds meer in trek. Bestemmingen als de Veluwe, Limburg en de Ardennen zijn onverminderd populair, zo ook de Waddeneilanden en Friesland. De afgelopen weken was er een enorme run op de herfstvakantie en voor de schoolvakanties in 2006 wordt ook al volop geboekt.”


Het assortiment van BungalowS.nl omvat meer dan 200 parken in Europa. Naast de bekende ketens als Center Parcs en Landal GreenParks, biedt de site ook volop keuze uit onafhankelijke parken. De consument kan op eenvoudige wijze online prijsvergelijkingen maken en een verblijf boeken. BungalowS.nl heeft last-minute aanbiedingen, speciale acties en vroegboek mogelijkheden voor o.a. schoolvakanties.
BungalowS.nl is samen met Weekendjeweg.nl, Nachtjeweg.nl en Hotelletje.nl, onderdeel van Bookit. Sinds 1992 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken.
Bron:
www.looney2.nl

Plaats een reactie