Zo’n Zin In Deals bij Transavia

Voor de doorgewinterde reiziger is het altijd een uitdaging om de beste deals voor vliegtickets te scoren. Ze struinen het internet af voor de beste aanbiedingen, abonneren zichzelf op nieuwsbrieven van vliegticketsites en zijn lid van Facebookgroepen die de nieuwste deals en error fares publiceren. De vroegere KLM Werelddeal Weken (tegenwoordig gebruiken ze minder pakkende naam KLM Real Deal Dagen) zijn een begrip onder veelvliegers. Andere maatschappijen hebben hun eigen uitverkoopmomenten. Vakantievlieger Transavia start het vakantieseizoen 2024 met de ‘Zo’n Zin In Deals‘. Duizenden vliegtickets van Transavia worden tegen de laagste prijzen verkocht.

Vanaf vandaag flinke kortingen

Transavia geeft vanaf vandaag korting op vliegtickets voor de reisperiode januari t/m juni 2024. Soms is de korting beperkt, soms lopen de kortingen op de Transavia vliegtickets flink op. Dit is hét moment om jouw vlucht naar de zon, de wintersport of een leuke stad te boeken. Als over twee dagen de Vakantiebeurs in de Utrechtse Jaarbeurs weer van start gaat, dan kan het hard gaan met de verkoop van vliegtickets.

Wees er snel bij

Wie de goedkoopste vliegtickets wil scoren, die gaat nu naar de Transavia website om de beste Transavia deal te vinden. Soms is het aantal goedkope stoelen op een bepaalde vlucht beperkt, waardoor de aanbiedingstickets snel uitverkocht kunnen zijn. Verwacht wordt dat tijdens de piekuren van de Zo’n Zin In Deals bij Transavia het aantal verkochte vliegtickets op kan lopen tot duizenden tickets. Vooral bestemmingen zoals Ibiza, Alicante, Malaga, Nice, Rome en Lissabon zijn echte hardlopers bij Transavia.

Ga naar de Transavia website voor de aanbiedingen tijdens de Zo’n Zin In Deals.

Plaats een reactie