Holland America Line’s ‘Fly & Cruise Alaska’ nu met €1.000 vliegtegoed

Alaska staat bij veel reizigers hoog op de bucketlist vanwege haar prachtige gletsjerlandschappen en oneindige flora en fauna. Holland Amerika Line maakt het met de speciale “Fly & Cruise Alaska” aanbieding met €1.000 vliegtegoed mogelijk om dromen werkelijkheid te laten worden. Deze aanbieding loopt vanaf nu tot en met 31 januari 2024 en is geldig op retourvluchten vanuit Vancouver, Canada, op de 7-daagse cruises aan boord van de schepen Koningsdam en Zaandam die vertrekken van april tot en met september 2024.

Vliegtegoed voor “Fly & Cruise Alaska”
Het vliegtegoed van € 1.000 van de “Fly & Cruise Alaska” – aanbieding geldt voor de eerste en tweede gast in een hut wanneer geboekt wordt via Holland America Line’s Flight Ease® programma. Wanneer de ‘Fly & Cruise Alaska’ wordt geboekt, krijg je automatisch een korting van €1.000 per persoon om aan de retourvlucht te spenderen. De vertrekdata van de vlucht zijn flexibel, zodat reizigers hun vakantie in Alaska kunnen verlengen door pre- of post-cruisedagen toe te voegen en te vliegen wanneer het hen uitkomt.

Route door Alaska
De 7-daagse cruises met Koningsdam en Zaandam bezoeken in Alaska de havens van Juneau, Ketchikan en Skagway en varen langs en door de schilderachtige Inside Passage, Tracy Arm en Glacier Bay National Park of Dawes Glacier. Alle cruises die in aanmerking komen, hebben een laat vertrek vanuit Juneau zodat gasten meer tijd aan land hebben en zowel overdag als ’s avonds tours kunnen maken.

Walvissen, beren en adelaars
De meeste van Holland America Line’s 180 landexcursies in Alaska staan garant voor een ontmoeting met wilde dieren, zoals de excursie walvissen spotten in Juneau, de Wilderness Zodiac Quest in Ketchikan op zoek naar beren, adelaars en zeehonden, de Glacier Point Wilderness Safari met walvissen, zeeleeuwen en zeehonden, of de Haines Eagle Preserve Float en Wildlife Quest naar het Chilkat Bald Eagle Preserve, beide vanuit Skagway.

Op ontdekking met wildlife-experts
Een wildlife-expert aan boord helpt gasten toeschouwer te zijn van de majestueuze dieren die in Alaska leven. Gasten gaan mee op zoek naar bultruggen, orka’s, zeearenden, elanden, zeeotters, kariboes, zwarte- en grizzlyberen, Dall’s bruinvissen en nog veel meer. In het dagprogramma worden de tijden aangegeven waarop je de wildlife-expert aan dek kunt ontmoeten om met hem of haar dieren in het wild te leren spotten.

Alaska Up Close’-programma biedt gasten diepere kennismaking met de lokale cultuur aan
Holland America Line’s ‘Alaska Up Close’ – programma biedt gasten de kans om lokale culturen dieper te ontdekken aan de hand van authentieke programma’s aan boord, cruise-activiteiten en bekroonde landexcursies. De exclusieve ervaringen worden verzorgd door Alaska experts door middel van workshops en lezingen. Tijdens de ‘EXC Talks’, waarin de verhalen van echte Alaskanen worden verteld, door rondleidingen die het beste van elke bestemming belichten en door culinaire evenementen die de lokale gastronomie en tradities presenteren.

Op alle Alaska cruises komt een Huna Native Interpreter aan boord tijdens het avondprogramma in Juneau om gasten kennis te laten maken met de geschiedenis van het Tlingit volk met “Native Voices: Verhalen van het Tlingitvolk”. Op culinair gebied genieten gasten van cocktails met echt gletsjerijs, een brunch in Alaska-thema, een Gold Rush-diner, zeevruchtenschotels, en lokale verse vis presentaties in buffetrestaurant Lido Market.

Alleen maar verse vis aan boord
Na de eerste cruisemaatschappij te zijn die 100% gecertificeerde duurzame vis uit Alaska serveert aan boord van haar schepen in Alaska, breidt Holland America Line haar culinaire ervaring uit met een nieuw Fresh Fish-programma dat verse vis uit verschillende regio’s uit de wereld serveert, waaronder Alaska – van haven tot bord in minder dan 48 uur. Op elke Alaska cruise serveert de lijn meer dan 900 kilo Alaska zalm, 450 kilo Alaska kabeljauw, 360 kilo Alaska heilbot, 225 kilo Alaska rotsvis en meer. Alle menu’s benadrukken “Proef Alaska” door te wijzen op regiospecifieke gerechten en verse vis.

Plaats een reactie