Kerstmarkt CentrO opent op 11 november

Kerstmarkt Centro

Eindelijk is het weer zover we kunnen weer naar de kerstmarkten in Duitsland. Als één van de eerste in Duitsland opent de kerstmarkt in Centro-Oberhausen op 11 november de poorten. Het is één van de grootste kerstmarkten in de grensstreek en wordt jaarlijks door zeker een miljoen bezoekers bezocht.

De kerstmarkten in Centro zijn eigenlijk drie verschillende markten met ieder een verschillend thema. 150 houten huisjes nodigen uit tot kijken, verwonderen, ruiken, proeven en voelen op de kerstmarkt bij Centro Oberhausen. Van half november tot Kerstmis wordt de omgeving rondom het winkelcentrum CentrO Oberhausen omgetoverd tot een sfeervol kerstwonderland. Dan gaan er drie kerstmarkten open die de bezoekers opwachten met glühwein, kunstnijverheid, kerstmagie en vele attracties. Of het nu gaat om de Mountain Christmas Market, Santa’s Village of de Secret Santa Market, er is voor ieder wat wils. Van de klassieke kerstmarkt tot de stevige Hüttengaudi. Santa’s Village wacht op de bezoekers met meer dan 150 kleurrijke huisjes in een kerstsfeer.

De Secret Santa Market is iets voor alle sprookjes-fans en gezinnen met jonge kinderen. Naast een sprekende sprookjesboom, kabouterfiguurtjes en andere mythische wezens, zullen ritjes in de kaboutertrein en de kleurrijke kaboutercarrousel de harten van de kinderen sneller doen kloppen. De bergkerstmarkt in CentrO Oberhausen staat voor alpenhutten, gezelligheid en après-ski, terwijl de kinderen zich vermaken op de rodelbaan.

Plaats een reactie