Overwinteren in Turkije

Corendon biedt komende winter vakanties aan met een langere verblijfsduur aan de Turkse Riviera. In tien accommodaties in de badplaatsen Alanya, Antalya, Kemer en Side zijn vakanties te boeken van 4, 6 en 8 weken. Ideaal voor de traditionele overwinteraar of wanneer je voor een workation gaat: de combinatie van werken op een vakantiebestemming.

Quote Atilay Uslu
Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Omdat de kosten in Nederland zo stijgen, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd voor onze klanten om twee vliegen in één klap te slaan. Ze kunnen nu langer genieten van een verblijf aan de mooie Turkse Riviera en tegelijkertijd besparen zij op hun kosten thuis. De langere verblijven zijn populair onder traditionele overwinteraars en daarnaast zijn ze ideaal voor een workation waarbij je werkt op een prachtige vakantiebestemming.”

Scherp aanbod
De keuze aan accommodaties in de Turkse badplaatsen is ruim: er zijn zowel driesterrenappartementen met alleen logies als vier- en vijfsterrenhotels waar gasten kunnen genieten van half pension of het all-inclusive concept. Bekende All Inclusive hotels zoals Grand Park Lara en de geliefde My Home Appartementen in Alanya zijn in het aanbod te vinden. Daarnaast is het aanbod bijzonder scherp geprijsd. Een langer verblijf in Turkije is al te boeken voor 4 weken vanaf € 399, voor 6 weken vanaf € 449 en voor 8 weken vanaf € 499.

Overwinteren Turkse Riviera
Aan de Turkse Riviera zijn in de winter de temperaturen nog heel aangenaam met een gemiddelde van 15 graden. Alle accommodaties beschikken over een goed wifi netwerk. Niet alleen voor overwinteraars, maar ook voor een workation een fijne plek om de winter door te brengen. De populaire bezienswaardigheden zijn in de winter bovendien een stuk rustiger dan in de zomer.

Een lang verblijf in Turkije is nu al boekbaar. Het complete aanbod is te vinden op www.corendon.nl/longstay

Plaats een reactie