Het parkeren op de parkeerplaats P3 van Schiphol is een prijzige aangelegenheid. Naast de hoge kosten ben je veelal ook behoorlijk wat extra reistijd kwijt om van en naar je auto te komen. Op zoek naar een alternatief. Zelf heb ik Serviceparking.nl getest.
Je boekt je parkeerplaats eenvoudig online op de website van Serviceparking.nl. Geef je vertrekdatum, aankomstdatum (en vluchtnummer) op met het type auto en je adres. Binnen enkele minuten krijg je per mail bevestiging en de factuur. Betaal de factuur vooraf, een stuk voordeliger dan P3, en neem je bevestging mee. Onderweg bel je 15 minuten voor je aankomst in Leimuiden een 06-nummer en er staat iemand je op te wachten. Binnen 5 minuten zit je met bagage en je medepassagiers in een busje op weg naar de luchthaven.
Bij terugkomst bel je uit het vliegtuig wederom het 06-nummer. Als je de aankomsthal uitloopt staat het busje van Serviceparking.nl al voor je klaar. Prima service en voor mij een uitstekend alternatief voor P3. Sneller en voordeliger.