Jongeren hebben veel sex op vakantie. Dat las ik een tijdje geleden in diverse media naar aanleiding van een onderzoek van www.hoehetmoet.nl waarin we onder andere te lezen kregen dat zo’n 30% van de jongeren tijdens hun vakantie met meer dan 4 personen sex hebben. Als ik dat vrij vertaal betekent los in Chersonissos gewoon neuken tot je erbij neervalt. Als je dochter je vraagt of ze de komende zomer alleen op vakantie naar Kreta mag is er dus 30% kans dat ze de een na de andere Dimitri of Klaas meeneemt naar bed of strand. “Maar je kunt er zo gezellig stappen” zegt ze dan…..ja hoor…gewoon volzuipen en flirten voordat de orgies plaats gaan vinden op de smoezelige hotelkamertjes en appartementen.


Maar wat wil je. Zet grote groepen jongeren vol hormonen bij elkaar in zomerse kleding (lees: geil makende kleding), zorg dat ze overdag niets te meer te doen hebben dan te zonnen en te flirten en gooi er ‘s avonds genoeg drank in om een beer mee te vellen. Wedden dat dit ‘s nachts het geluid van orgasmen het ruisen van de zee overstemt?
Nog wat feitjes op een rijtje:
Eén op de vier jongeren heeft voor het eerst seks in het openbaar
Eén op de vijf jongeren heeft op vakantie voor het eerst orale seks.
Eén op de zeven jongeren heeft tijdens de vakantie meer dan vier keer seks (dat is ongeveer net zo veel als hun ouders in een heel jaar 😉
Eén op de tien beleeft zijn anale ontmaagding
Lees dit artikel nog maar eens door voordat uw vijftienjarige dochter vraagt of ze volgens jaar met vriendinnen op vakantie mag naar Chersonissos, Kos, Salou of Lloret.