Als ik Molblog mag geloven zijn de aantrekkelijke dames van Hooters (plat vertaald: “tieten”) binnenkort in het Arabische Dubai te zien. Dat Dubai in verhouding met omliggende landen veel vrijer is op het gebied van vrouwen wist ik, maar dit lijkt me een brug te ver. Het Hooters-concept is simpel: je opent een bar/restaurant met waarin je een voor mannen aangenamen sfeer creëert: sport, muziek, drank, niet te ingewikkeld eten en vooral heel veel mooie vrouwen in sexy outfits die de hele tijd rondparaderen.


Ik ben zelf een regelmatig bezoekers van Hooters in Miami (in Coconut Grove en bij Bayside Marketplace) en heb het er altijd goed naar mijn zin. Vriendelijke meisjes die op z’n tijd voor een koud drankje zorgen, vriendelijk lachen en met volle borst vooruit rondlopen. Wat wil een man nog meer 😉
Hooters is met ruim 400 Amerikaanse restaurants en vestigingen in 22 andere landen (o.a. Mexico, Aruba, Griekenland en China) actief. Het huidige succes smaakt naar meer en daarom staan uitbreiding naar Dubai, Colombia, Israel, Guam en Nieuw-Zeeland op de agenda volgens dit artikel. Het is te hopen dat in Dubai geen soortgelijke toestanden ontstaan net als in Indonesië na het lanceren van het mannenblad Playboy daar.