Jiba op de Huishoudbeurs

Internet touroperator Jiba zal voor het eerst gaan participeren op de Huishoudbeurs in Amsterdam Rai. De reisorganisatie is met een opvallende stand aanwezig, waar bezoekers door middel van spelletjes verschillende prijzen – waaronder kortingsvouchers en vakanties – winnen. De stand is te herkennen aan het onderscheidende beeldmerk van de touroperator – talrijke gele koffers met boven de stand een reusachtige gele koffer als blikvanger.


Bijzonder design
Claire Westerhof – Large Exhibitor Manager van de RAI – is verheugd met de deelname van Jiba: ‘Het is een kunst om tussen de 450 aanwezige bedrijven op te vallen. Met hun bijzondere standdesign en creatieve activiteiten-programma zijn zij verzekerd van een grote toeloop naar hun stand. Het wordt een ware publiekstrekker. Het vakantie- en dagjes uit gevoel komt op hun stand volledig tot zijn recht’.
Zonvakanties
Jiba biedt via de website http://www.jiba.nl betaalbare zonvakanties aan in de Canarische eilanden, Egypte, Griekenland, Madeira, Malta, Portugal, Spanje, Turkije, Tunesië en Bulgarije en wintersport in Frankrijk en Oostenrijk.
De stand van Jiba staat in Hal 1, standnummer is 01.250. De Huishoudbeurs is geopend van zaterdag 18 tot en met zondag 26 maart van 11.00 uur tot 18.00 uur met 23 en 24 maart een avondopening to 22.00 uur.
Altijd prijs
‘Fun, beleving, entertainment, plezier, actie en een prijzenfestijn staan bij ons centraal. Met verleden jaar ruim 231.000 bezoekers waarvan bijna 90% vrouw met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar sluit dit bezoekersprofiel van de Huishoudbeurs behoorlijk aan bij die van onze klanten’, aldus Jiba marketing manager Harrold de Boer.
Spel
Op de 60 m² stand van Jiba staan 16 PC’s waarop men online het Jiba VakantieVangen spel kan spelen. Iedere deelnemer aan dit spel wint een prijs: een kortingsvoucher van 25, 50, of 100 euro of een ‘Vang een koffer’ voucher. Winnaars van deze laatste voucher worden door een presentator op het podium geroepen om echt een koffer te vangen: met behulp van een boodschappenwagen moet men een schuimrubber koffer vangen die vanuit de lucht naar beneden valt.
Reiskoffer
Men wint hiermee altijd een echte geelgekleurde reiskoffer waarin of een vakantiecheque van 100 euro zit of een gratis vakantie voor 2 personen. Twee grote plasmaschermen tonen beeldmateriaal over de vakantiebestemmingen van Jiba. Indien gewenst kunnen bezoekers direct online een vakantie boeken.
Jiba
Jiba is een zogeheten directseller die zijn vakanties uitsluitend via www.Jiba.nl aan de consument verkoopt en niet via reisbureaus. In december 2004 ontving Jiba de eerste prijs als beste Nederlandse reiswebsite in de categorie complete vakanties. Deze prijs – de Internet Reisveer – was een initiatief van Reisrevue, een toonaangevend vakblad voor de reisindustrie. Jiba is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Calamiteitenfonds Reizen en Thuiswinkel Waarborg, het door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor veilig en betrouwbaar online winkelen.
Bron tekst en afbeelding: Tourpress.nl

10 gedachten over “Jiba op de Huishoudbeurs”

 1. op de mee gekreegen koffer
  van de firma jiba staat dat men voor 1 mie 2006 zijn of haar wincode kan invoeren om te zien of men prijs heeft. hier valt niets te vinden. de redenatie van stand houder gegarandeerd gaat hier ook dan niet op lokertjes genoeg . onduidelijkheid genoeg .zal dit inafwachting van uw reactie dan ook opnemen met recl code comisie.
  hoogachtend jruiter almelo

 2. op de mee gekreegen koffer
  van de firma jiba staat dat men voor 1 mie 2006 zijn of haar wincode kan invoeren om te zien of men prijs heeft. hier valt niets te vinden. de redenatie van stand houder gegarandeerd gaat hier ook dan niet op lokertjes genoeg . onduidelijkheid genoeg .zal dit inafwachting van uw reactie dan ook opnemen met recl code comisie.
  hoogachtend jruiter almelo

 3. ik wilde zoals veel anderen denk ik mijn wincode controleren, maar op deze site staat er niets over, dus: een lokkertje om zoveel mgelijk mensen op jiba.nl te krijgen, valt een beetje tegen.

Plaats een reactie